Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ernstig gewond bij ongeluk Sluis

Toegevoegd: 23-01-2009, 19.59 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - Bij een ongeluk op de Hoogstraat in Sluis is vrijdagochtend rond 10.45 uur een 82-jarige vrouw ernstig gewond geraakt.


De vrouw werd aangereden door een 28-jarige Goesenaar die in een bestelbus reed en naderde vanuit de richting van Nieuwvliet. De 82-jarige vrouw kwam op haar fiets vanuit het centrum en moest oversteken om het fietspad te blijven volgen.

Er volgde een aanrijding waarbij de vrouw gewond raakte. Zij is eerst naar een ziekenhuis in Knokke gebracht en later naar een ziekenhuis in Brugge. Over haar exacte toestand en de aard van haar letsel is op dit moment niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (26-1-2009 om 12:40)
Het is daar een ongelooflijk rotpunt zeker voor de mensen die met de fiets over moeten steken als er iemand met hoge snelheid aan komt vliegen kan die niet remmen. ze moeten het daar wat veiliger maken met al die oude mensen
Chantal (24-1-2009 om 09:12)
Heel veel sterkte geef de moed niet op he
Cookie-instellingen beheren