Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernst ongeval Eede blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 24-01-2009, 09.36 uur
Door: Roland de Jong
EEDE - Op de Biezenstraat in het Zeeuws-Vlaamse grensplaatsje Eede is zaterdagochtend een auto in een sloot gereden. Aanvankelijk gingen de hulpdiensten uit van een ernstig ongeluk, maar gelukkig viel alles mee.


De alarmcentrale kreeg de melding van het ongeluk rond 07.10 uur binnen. Er zou sprake zijn van een beknelling en zodoende werden naast twee ambulances ook de blusgroep van Aardenburg ook het hulpverleningsvoertuig van Oostburg opgeroepen.

Ter plekke bleek dat alles mee viel: het slachtoffer was zelf uit zijn auto gekropen. Volgens de politie raakte hij niet gewond. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (25-1-2009 om 14:02)
Gelukkig maar dat het ongeval bleek mee te vallen.
Cookie-instellingen beheren