Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 100 km per uur te hard

Toegevoegd: 24-01-2009, 15.07 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft vannacht achter een automobilist aangezeten die 100 kilometer per uur te hard reed. Vanwege de veiligheidsrisico's moest de achtervolging worden gestaakt.


De politie wilde de automobilist op de Zuidlandstraat in Terneuzen controleren en gaf hem zodoende een stopteken. De bestuurder negeerde dit en reed de Axelsestraat op. Hij voerde de snelheid op tot 100 kilometer per uur.

Vervolgens reed hij met volle snelheid door het rode licht en reed hij richting Zaamslagveer. Op de Reuzenhoeksedijk reed hij 160 waar 60 is toegestaan. De automobilist nam volgens de politie grote risico's en reed erg gevaarlijk en onverantwoord.
 

De agenten van de verkeerspolitie wilden dezelfde risico's niet nemen en raakten hem zodoende kwijt. De politie heeft de zaak in onderzoek .


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (25-1-2009 om 23:45)
Laat collega agenten voortaan spijkermat over de weg uitrollen!
Brutus (25-1-2009 om 13:32)
Blijkbaar kennen vele mensen die hier reageren de polders rondom Reuzenhoek en Zaamslagveer niet. Deze erg smal en kent vele bochten. Een normaal mens zou daar ook geen 160 km/h gaan rijden, dus waarom de politie wel met gevaar voor eigen leven.
Claudia (25-1-2009 om 12:51)
Heel verstandig! andere mensen en zichzelf in gevaar brengen om kost wat kost die gek te pakken is absurd. als ze aan de deur staan om te vertellen dat die gek is gepakt, maar dat jouw familie/vriend (in), kind, daarbij om het leven is gekomen (bedrijfsongeval) ben je ook niet blij..
Pieter lust (25-1-2009 om 11:42)
Politie heeft de zaak in onderzoek! hoezo onderzoek? heeft men het merk en kleur van de auto en het kenteken? nee waarschijnlijk. anders was de persoon al van zijn bed gelicht. hoe nu verder politie!!
Henk (25-1-2009 om 10:59)
Gestaakt voor de veiligheid? yeah right! en de aarde is zeker ook plat ipv rond. ze konden hem gewoon niet bijhouden en dat durven ze niet toe te geven. Dat komt natuurlijk omdat ze alleen maar gewend om zich laf achter een boom te verstoppen om te flitsen.
Ron (25-1-2009 om 10:28)
Ik vind dat de politie gelijk heeft door risico's uit te sluiten. Dat zijn ook mensen met gezinnen. En die automobilist komt echt wel boven water, dat weet ik zeker.
Cookie-instellingen beheren