Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 279 km

Onderzoek naar Serie inbraken Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 25-01-2009, 17.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een serie inbraken in Zeeuws-Vlaanderen. De diefstallen werden de afgelopen dagen gepleegd.


Uit een woning boven een restaurant aan het Spuiplein in Breskens is een geldbedrag weggenomen. Om hoeveel geld het precies gaat is niet bekend gemaakt.

Dieven bezochten ook een woning aan de de Visserslaan in Philippine. Hier werden een laptop en een camera weggenomen. Ook in een woning aan de Lange Heerenstraat in Schoondijke is ingebroken. Het is nog niet bekend of en wat hier is weggenomen.
 
 
 
Twee woningen in de Terneuzensestraat in Zaamslag zijn ook bezocht door inbrekers. Vandaag wordt geïnventariseerd of hier iets is weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (7-2-2009 om 18:02)
Nee maar is er bewys zoals in myn geval en zelfs de agent die hier de boel kwam opnemen was er van overtuigd toch werd er niks meer verder mee gedaan. en ja woongoed doet weinig aan preventie moet je zelf allemaal ophoesten (wat ik nu heb gedaan)
Rinus (6-2-2009 om 13:20)
Hey sjaak als je denkt dat het allemaal zo makkelijk gaat pak ze dan zelf je heb geen idee wat er allemaal bij komt kijken bij zo een onderzoek. want als ze overhaast (mogelijke) daders gaan aanhouden hebben ze te weinig bewijs bij het proces of ze hebben de verkeerde te pakken.
Axelaar (6-2-2009 om 10:32)
Ik heb ze ook mogen "ontvangen" de politie is hier zeker wel mee bezig, mochten ze een heterdaadje hebben dan zijn veel zaken in één keer opgelost. Helaas heb ik moeten constateren dat Woongoed bezuinigt op diefstalpreventie... het is wel erg makkelijk als schroeven maar 0,5cm in het kozijn zitten
Iemand (6-2-2009 om 08:44)
By my hebben ze het ook eens geprobeerd. de dader had zich verwond spoor liep van myn huis naar zyn huis alleen helaas deed de politie tot op heden niets zaggen hem als getuige. Zelfs niet nadat zyn vriendin een boekje open deed tegen my. En blyven zeggen dat je aangifte moet doen.
Vlissingse (6-2-2009 om 06:51)
Vechthonden? word een beetje moe van die mensen die hun hond alleen nemen om er stoer mee te doen.Sommige rassen zijn al meer dan genoeg negatief in het nieuws geweest en daar helpen sommigen alleen maar aan mee.Dus denk eerst even na voordat je een onnozele reactie plaatst
Sjaak (5-2-2009 om 23:34)
Wat ik niet begrijp tav die vele inbraken (al maanden gemiddeld meer dan 1 per dag !!) is wat onze politie / recherche / B&W hier eigenlijk aan doet en wat de vorderingen zijn. Inmiddels hebben vele slachtoffers de daders gezien, sommige ermee gevochten, etc. en toch kunnen we ze niet pakken ??
Cookie-instellingen beheren