Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nepglazenwasser actief in Middelburg

Toegevoegd: 29-01-2009, 08.25 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn woensdag een aantal bewoners van het Driewegenhof het slachtoffer geworden van een oplichter.
 
Een onbekende man, die zich uitgaf voor een glazenwasser, belde bij hen aan en vroeg of hij de ramen mocht zemen. De bewoners stemden daarin toe en gaven hem het gevraagde bedrag.


De 'glazenwasser' heeft vervolgens de ramen echter niet gewassen en ook heeft hij geen wisselgeld teruggegeven. De man was nergens meer te bekennen. Twee bewoners deden aangifte terzake oplichting.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (29-1-2009 om 21:23)
Triest dat het tegenwoordig zo gaat in ons landje. Dat je dus eerst 'moet' wantrouwen...Is toch wel een zeer tegen natuurlijke reactie lijkt me.
Lion (29-1-2009 om 18:23)
Tholenaar (29-1-2009 om 09:39 uur) wat denk je van de hele wijk laten zemen gratis en voor niks? gemeente hebben geld zat,en betalen het verloren geld ook niet terug.ze kunnen immers ook in ijsland geld stallen,en zeggen we hebben niks,de onroerende zaak gaat omhoog. dat lijkt mij beter
*** (29-1-2009 om 12:14)
Haha ja dat is ook lomp.. En dan verbaasd zijn als degene er vandoor gaat.. Sommige mensen zijn te goed in vertrouwen..
F.Volkers (29-1-2009 om 11:40)
Zo zie je maar weer, eerst de prestatie laten leveren,tuin,ramen etc, en dan pas betalen(gepast). nooit geld geven en weg laten lopen om te wisselen,dan weet je zeker dat het niet goed zit.
De Glazenwasser (29-1-2009 om 11:04)
Daarom krijgen mijn klanten dus een rekening. Helaas word zo de glazenwassersbranche in een slecht daglicht gezet... Want er zijn er ook die wel volgens de regeltjes werken... en door zulke word het dus verpest... hoop dat de dader gepakt word en een flinke straf krijgt maar ja hier in nederland..
Silvia (29-1-2009 om 10:26)
Tja het is recesie he en wie betal nu voor het gedaan is niet slim he en oplichting vind ik ver gezocht hoor eerder slim en lomp dat je van te voren betaal
Cookie-instellingen beheren