Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Discussieavond verkeerssituatie Kloetinge

Toegevoegd: 29-01-2009, 09.43 uur
Door: Anne Goudzwaard

KLOETINGE - Waterschap Zeeuwse Eilanden organiseert op woensdag 4 februari een discussieavond over de verkeerssituatie op de Abbekindersezandweg in Kloetinge.


De dynamiek van de stadsrand van Goes zorgt al jaren voor verkeersoverlast en onveiligheid op de Abbekindersezandweg. In december 2002 en februari 2003 heeft het waterschap met belanghebbenden gesproken over oplossingsrichtingen. Dit heeft echter niet geleid tot een structurele oplossing.

Het verkeer blijft in dit gebied toenemen en het waterschap is zich bewust van de risico's. Daarom wil het waterschap belanghebbenden opnieuw uitnodigen voor een discussieavond om samen te kijken hoe de problemen opgelost kunnen worden.

Deze discussieavond vindt plaats in het verenigingsgebouw Amicitia,Schimmelpenninckstraat 14 in Kloetinge. De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het nieuwe dagelijks bestuurslid met Wegen in haar portefeuille, mevrouw W.C Brouwer, is tijdens deze avond aanwezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T. (29-1-2009 om 13:16)
Hopelijk kunnen er snel maatregelen genomen worden. Zelf loop ik hier vaak met mijn hond maar niet meer tijdens de spitsuren, want dan is deze weg een levensgevaarlijke racebaan.
Cookie-instellingen beheren