Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerijen ontdekt door politie

Toegevoegd: 02-02-2009, 11.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - De politie Zeeland heeft maandag in een woning aan de Kijkuit in Yerseke een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt.

Bij de inval werd een 23-jarige man uit Yerseke aangehouden. De kwekerij omvatte twintig planten welke zijn vernietigd.


Zondag werd in een woning aan de Burgemeester Gaststraat in Brouwershaven ook een hennepplantage ontdekt. Hier zijn in de schuur, garage en in de woning zelf in totaal 391 planten aangetroffen.

De stroom werd hier buitenom de meter afgetapt. Alle planten zijn in beslag genomen en vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BZ (2-2-2009 om 20:44)
Ja tis misschien niet de moeite geweest maar dat had de politie niet kunnen weten als ze niet ff waren gaan kijken. Met dit weer ziet men op straat namelijk met het blote oog al gauw waar het warm is......
Fransiscus (2-2-2009 om 20:39)
Ach ja, twintig plantjes maar liefst...Laat de politie zich toch over andere dingen druk maken..wat is nu twintig plantjes? En volgende week 50 plantjes gedogen, en volgende maand 1000 plantjes alsjeblieft.
Oc (2-2-2009 om 13:24)
20 PLANTJES,wat erg!!!!! lijkt me voor eigen gebruik,en dit mag niet ?????eerst koffieshops toestaan en dan weer sluiten dit is ook niet slim ze zullen het ergens vandaan moeten halen,ik gebruik niet maar kan het wel heel goed begrijpen
Zonde van de tijd (2-2-2009 om 11:44)
Zo zo weer twintig planten gevonden het voelt al een stuk veiliger .Over die andere planten geef ik ze gelijk en nog stroom stelen ook.
Cookie-instellingen beheren