Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 361 km

Vrachtwagen in de sloot door gladheid

Toegevoegd: 02-02-2009, 13.06 uur
Vrachtwagen in de sloot door gladheid
Door: Manfred Berrevoets
AAGTEKERKE - Een vrachtwagen van een maaltijdservice voor ouderen is maandagmorgen rond half twaalf op de Roosesweg bij Aagtekerke door de gladheid van de weg geraakt.


De chauffeur kom zelf uit de vrachtwagen klimmen en raakte gewond aan zijn hand. De man is door personeel van een toegesnelde ambulance behandeld.

Een bergingsbedrijf heeft de vrachtwagen uit de sloot getakeld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H v Delden (4-2-2009 om 15:51)
Hier de chauffeur zelf, Het gaat gelukkig weer goed, heb erg veel geluk gehad dank zij de gordel die ik om had. Ook wil ik hier mee de mensen bedanken die mij geholpen hebben na het ongeval. Helaas ken ik hun namen niet? Nogmaals mijn dank. H v Delden
Marijke (3-2-2009 om 18:54)
Beterschap voor de chauffeur! maar lief nichtje >weet je ook voor wie de maaltijden beschikt zijn?Afhankelijke mensen! En er word je oom toch ook beterschap gewenst. Beetje een aandachts berichtje!!
Jolanda (3-2-2009 om 09:51)
Was benieuwd hoe het met de chauffeur is wij reden er achter toen het gebeurde en hebben de alarmcentrale gebeld !!Toch vind ik het raar dat als mensen zien dat er een dergelijk ongeluk is gebeurd meer dan de helft niet af remt maar met die gladheid stug door blijven rijden!!
Peter (2-2-2009 om 20:57)
Alsnog een diepvriesmaaltijd. Chauffeur....Beterschap
Mathilda ( Nichtje van de chauffeur) (2-2-2009 om 20:39)
Jammer! dat men zich zo druken maakt om het eten De chauffeur had wel ergere letsels op kunnen oplopen. Gelukkig is dat niet het geval geweest. Mijn Lieve OOM mankeert gelukkig niet veel al heeft hij wel een hele erge schrik eraan over gehouden. Veel beterschap Je lieve nichtje Mathilda
Jan (2-2-2009 om 17:21)
Gelukkig deze kant op geschoven, en niet de andere kant, want daar ligt een fietspad..
Cookie-instellingen beheren