Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen spuiten graffiti op treinen in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2009, 21.48 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Vlissingen twee mannen aangehouden die grafiti hadden gespoten op een drietal treintoestellen.


De twee, een 21-jarige man uit de gemeente Borsele en een 29-jarige Goesenaar werden rond rond 04.30 uur aangehouden. Na een melding dat er graffiti werd gespoten op het station te Vlissingen gingen agenten ter plaatse.

Op de Westhavenweg zagen ze twee mannen lopen. Omdat één van hen verfspatten op zijn jas had zitten, werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Nedtrain heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (10-2-2009 om 00:41)
Niemand heeft ons ooit gevraagd wat voor kleur muren e.d. moeten worden. waarom is alles grijs? godzijdank zijn er mensen die wat kleur aan het grauwe leven willen geven. dat ze maar zo snel mogelijk weer ons land mogen opfleuren. en schoonmaken vind ik het kapot maken van ons cultureel erfgoed!
Anoniem (9-2-2009 om 19:20)
Volgens mij begrijpen die spuiters niet helemaal wat voor een schade ze wel niet aanrichten! Het is voor de maatschappij een grote schadepost die wij allemaal zelf betalen hoor, zie maar je loonheffing op je salarisstrook. Net als die mensen die bushokjes en flitspalen slopen, GET A LIFE!
..... (9-2-2009 om 18:49)
ik snap jullie niet doe niet zo moeilijk over graffiti en nee het waren niet dezelfde mensen als op de skatebaan en alle graffers zijn rond die leeftijd graffiti is coool en zeer verslavend boeie dan betalen ze toch ze gaan toch wel door
Tal123 (9-2-2009 om 18:07)
Hoe kan je het goed vinden dan mensen de spullen die niet van hun zijn kapot maken? Als t pubers zijn kan ik me t avontuur nog indenken( niet dat ik t goedkeur!) maar volwassen??? mensen....ga werken! Hou je bezig met nuttige dingen ipv te klodderen! Verhaal alle kosten maar op hun!
Hans (9-2-2009 om 18:03)
Ik mag tegenwoordig ook nergens meer op verven. Het is een kunst vorm, veel mensen zien dat niet in. Zeeuwen moeten eens niet zo gaan zeiken om alles, en alleen maar bezig zijn met wat er nou in ons "zeeland" gebeurt. Zolang het niet op particulieren eigendommen geverfd is, moet het gedoogd worden.
G (9-2-2009 om 16:43)
Jannerdejan stel jou gevel of auto dan ter beschikking ;) Koop wat cellenbetonblokken en bouw zelf een wandje wat je kan verzieken. Ga dit niet lopen doen op dingen die jou niet toebehoren. Het is mooi om te zien in een tunnel maar op een trein is het gewoon aso
Cookie-instellingen beheren