Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Klappen bij verkeersruzie in Vlissingen

Toegevoegd: 08-02-2009, 22.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie op een kruising in Vlissingen zondagmiddag.


De ruzie ontstond rond 13.40 uur op de kruising Sloeweg/Koudekerkseweg/Gerbrandystraat. De ene weggebruiker was het niet eens met het verkeersgedrag van de ander op de rotonde van de Sloeweg met de Bossenburghweg.

De beide bestuurders wilden gelijktijdig de rotonde verlaten waardoor een gevaarlijke situatie ontstond. Bij de stoplichten op de kruising kwam het tot een handgemeen.

De beide bestuurders zijn ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de ruzie die nog niet zijn gehoord. Zij kunnen zich melden op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (10-2-2009 om 06:50)
Het zijn en blijven "ondingen" die rotondes ;-( Ik blijf gewoon rechts rijden, en als ik er af moet geef ik netjes richting aan. Kom ik hoe dan ook van rechts ;-) Eigenlijk zou het verboden moeten worden die rotondes.Vooral die op de pres. Rooseveldlaan in Vlissingen. Degene die dat bedacht heeft?
Gizmo (9-2-2009 om 22:46)
@Rotonde (9-2-2009 om 11:06 uur) . Helaas, dat was vroeger zo, nu niet meer... Ik heb het ook nog zo geleerd, maar dat is inmiddels gewijzigd. Het vervelende is nu dat je zelf actief op zoek moet gaan naar wijzingen in de regelgeving.
Rijbewijs (9-2-2009 om 12:50)
Het is gewoon een mentaliteitskwestie. Als iedereen een rotonde met een aangepaste snelheid nadert, (daar is ie ook voor bedoeld ) en duidelijk richting aangeeft zal het aantal ongelukken flink afnemen. Er zijn altijd haantjes die de eeste willen zijn.
Michiel (9-2-2009 om 11:22)
Ik rijdt elke ochtend over de rotonde (3 kwart) en er zijn dan ook heel veel mensen die deze rotonde niet goed kunnen of durven nemen. Al regelmatig bijna een ongeluk gehad of gezien daar...
R (9-2-2009 om 11:22)
Vele mensen weten niet hoe ze een rotonde moeten nemen... echt crisis is dat... dit moet gewoon extra aandacht krijgen, voorkomt vele ongevallen.
Rotonde (9-2-2009 om 11:06)
@ Gizmo : rechtdoorgaand verkeer mag ook gewoon links voorsoorteren. Dat wordt je ook gewoon geleerd tijdens je rijles en kan ook onderdeel zijn van je theorieexamen.
Cookie-instellingen beheren