Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 340 km

Scooter gestript op Zusterstraat Goes

Toegevoegd: 09-02-2009, 08.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar de eigenaar van een blauwe scooter die zondagavond is gestript op de Zusterstraat.


De politie kreeg rond 18.20 uur de melding binnen dat twee jongens de scooter aan het vernielen waren. Ter plaatse troffen agenten de scooter aan met wat onderdelen ernaast.

Omdat een signalement was doorgegeven kon één van de jongens worden aangehouden. De 21-jarige Middelburger werd overge-bracht naar het politiebureau. Toen agenten weer langs de straat reden bleek dat de scooter inmiddels helemaal was verdwenen.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de scooter. Hij/zij kan zich melden op het bureau of bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (9-2-2009 om 16:42)
Tja ze hadden ook het kenteken kunnen noteren toen ze ter plaatse waren en gelijk even kunnen checken of die als gestolen stond genoteerd. Als die eerder was gestolen weet het slachtoffer nu natuurlijk niet dat zijn scooter gestript was. slordig foutje
Cookie-instellingen beheren