Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Jongen flink mishandeld in Oostburg

Toegevoegd: 09-02-2009, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - In Oostburg is zaterdagmiddag een 16-jarige jongen flink mishandeld door een onbekende automobilist.


De jongen, een 16-jarige Oostburger, reed rond 16.00 uur samen met een even oude plaatsgenoot over de Grote Beer toen ze merkten dat er een auto achter hen reed.
 
De automobilist reed de twee voorbij en stopte. De bestuurder stapte uit, maakte een opmerking over het naast elkaar rijden door de twee jongens en gaf één van hen vervolgens een stomp.

De jongen kreeg vervolgens ook een vuistslag in zijn gezicht. Hierdoor heeft hij enkele loszittende tanden en een kapot gehemelte opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (12-2-2009 om 15:35)
Ze reden niet met zijn 3en naast elkaar, heeft ie zelf gezegd.
Arjen (12-2-2009 om 15:17)
Wie er beweert dat het terecht is dat die jongen klappen heeft gekregen mag zich eigen wel diep schamen! het is gewoon triest als je aan de kant van de bmw - bestuurder staat. en je bent gewoon een kansloos persoon als je gaat zeggen dat het aan de opvoeding ligt! de fout is bij de bmw-bestuurder!
Duidelijk (10-2-2009 om 19:43)
2 Fietsers mogen met zijn tweeën naast elkaar rijden. Dit geldt niet voor snorfietsers. Artikel 4 Artikel 5 Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt (kan worden) veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt (kan worden) gehinderd.
Raoul (10-2-2009 om 19:03)
Dit is te triest gewoon. Zeker mensen die zeggne dat de jongen op de fiets het verdiend heeft dan ben je nog zieliger. Waarom moet je meteen iemand slaan omdat ze met 3 naast elkaar fietsen? Je kan ook toetere ofzo en niet meteen iemand proberen af te snijden?
Gianna (10-2-2009 om 18:58)
@Vader van 3 kids: goed voorbeeld voor de kids. Kan over de volgende generatie op dit forum ook de vraag weer gesteld worden wat er toch met de opvoeding mis is gegaan.....
Xx (10-2-2009 om 18:57)
Dit is natuurlijk echt niet normaal meer, je kunt niet eens meer veilig op straat fietsen , omdat je de kans hebt om inelkaar geslagen te worden. waar moet dit heen met Nederland. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren