Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Bewoonster betrapt inbrekers in Terneuzen

Toegevoegd: 09-02-2009, 22.34 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft maandagmiddag twee mannen aangehouden na een inbraak in de Plataanstraat in Terneuzen.


De inbrekers werden rond 15.40 uur door de bewoonster betrapt. Ze gingen er direct vandoor maar de twee, beiden afkomstig uit Terneuzen, konden even later in de omgeving van de woning worden aangehouden.

De verdachten, 20 en 21 jaar oud, konden respectievelijk in de Goudenregenstraat en de Dokstraat worden gearresteerd. De twee renden beiden weg voor de politie, maar die kon ze desondanks in de kraag vatten. De twee zijn in verzekering gesteld. Het is nog onbekend of er iets uit de woning werd weggenomen. Het onderzoek is nog in volle gang.

In Terneuzen werd maandag overigens ook in twee andere woningen ingebroken. Tussen 08.00 uur en 18.00 uur werd uit een woning aan de Larixstraat een potje met kleingeld ontvreemd. Uit een woning aan de Tramstraat werden twee playstations met spelletjes en computerapparatuur gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (10-2-2009 om 19:37)
@Jan ipv deze beweringen hier te spuien zou je er beter mee naar de politie stappen. Of zouden ze daar ook niets mee doen. Lijkt me een beetje overtrokken nl. De burger ziet niet alles wat de politie doet lijkt mij zo.
K (10-2-2009 om 13:12)
De trend van tegenwoordig, heb je zelf geen geld dan haal je het toch gewoon bij een ander, waar zijn de normen en waarden gebleven,van een ander zijn spullen heb je af te blijven. ik hoop dat de daders veroordeeld worden en heel lang moeten zitten,maar met onze rechtspraak gebeurt dat toch niet
Jan (10-2-2009 om 10:23)
Die inbraak in de tramstraat is gezien door iemand. die heeft het kenteken doorgegeven aan de politie,maar ze hebben er nog steeds niks aan gedaan. die inbreker heeft een eigen bedrijfje,en bij meerdere klanten is er al ingebroken,zegt meer dan genoeg lijkt mij.
Etienne (10-2-2009 om 07:42)
Ik woon hier ook maar heb niks gehoord of gezien. Het zijn gewoon eikels. Voor het zelfde geld hadden ze bij mij ingebroken.
Claudia (10-2-2009 om 07:41)
We gaan steeds meer de kant van amerika op met allerlei dingen, kan dat ook niet als het gaat om inbrekers die je betrapt en mag neerschieten..zouden we eindelijk eens iets goeds overnemen...
Ikke (10-2-2009 om 00:12)
Wordt met de crissis alleen maar erger.hebbenze toch geld en spullen nodig.
Cookie-instellingen beheren