Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Nieuw uitrukvoertuig voor brandweerduikteam Goes

Toegevoegd: 27-12-2005, 13.05 uur
Door: Brandweer Goes [HVZeeland.nl]

GOES - Het Goese duikteam krijgt nog voor de zomer van 2006 de beschikking over een nieuw uitrukvoertuig.

Onlangs is een Mercedes-Benz Sprinter 316 CDi besteld die door carrosserie-bouwer C&C-products in Geldermalsen zal worden ingericht volgens de wensen van het duikteam. C&C-products is een gerenommeerde onderneming als het gaat om het inrichten van kleine voertuigen voor hulpverleningsdiensten.

Zo leverde het bedrijf het afgelopen jaar onder andere voertuigen voor de duikteams in Noord- en Oost Gelderland (3 stuks), Hilversum, Purmerend, Huizen en Terneuzen (2 stuks, combi-voertuigen voor gaspakkenteam). In de afgelopen jaren werden soortgelijke voertuigen ingericht voor de duikploegen van onder andere Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Velsen.

Ook het afgelopen jaar werd al fors geïnvesteerd in het Goese duikteam. De landelijke 'Leidraad Brandweerduiken' maakte het noodzakelijk dat een groot deel van het materiaal van het duikteam werd vervangen. Het ging daarbij bijvoorbeeld om nieuwe duiksets en communicatie-apparatuur voor het communiceren tussen de brandweermensen op de wal en onder water.

Daarnaast werd veel energie gestoken in het opleiden van drie nieuwe duikers en enkele duikteamleiders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren