Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Bestuurder rijdt door na aanrijding op de A58

Toegevoegd: 13-02-2009, 10.21 uur
Door: Laurens Jobse
GOES - Gistermiddag rond 17:20 uur vond ter hoogte van de oprit van de A58 bij Heinkenszand een aanrijding plaats waarbij één bestuurder is doorgereden.

De aanrijding mondde uit in een ruzie omdat de bestuurder van een zwarte 3-deurs Ford Focus niet wilde stoppen. De bestuurder van de andere auto heeft de bestuurder van de Ford tot stoppen gedwongen op de linkerrijstrook van de A58, maar de Ford is via de middenberm doorgereden in de richting van Goes.


Op de Anthony Fokkerstraat in Goes is het even later tot een confrontatie gekomen tussen de bestuurder van de Ford Focus en een bijrijder uit de andere betrokken auto. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

Hierna is de bestuurder van de Ford Focus weggereden en zodoende onbekend gebleven. De bestuurder van de andere betrokken auto heeft inmiddels een verklaring afgelegd.

De politie verzoekt de bestuurder van de zwarte Ford Focus zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (14-2-2009 om 12:24)
Jammer dat he niet gefilmd is
Peter (13-2-2009 om 19:00)
Kenteken opnemen is leuk , maar misschien is die Focus wel gejat en is dat ook de reden om er vandoor te gaan ! Gedupeerde heeft groot gelijk , ik zou denk ik ook zo reageren !
Frans (13-2-2009 om 18:55)
Kentekens zijn ook niet heilig hoor, bedenk maar eens hoeveel auto's er met een vals kenteken rondrijden. Men had de auto ook gewoon kunnen volgen en intussen de Politie kunnen bellen.......... Had de man op "heterdaad" aangehouden kunnen worden.
Matthijs (13-2-2009 om 15:18)
Stelletje idioten! Allebei! Een ongeluk kan gebeuren en dat je boos word omdat de ander doorrijdt is logisch maar om je dan gelijk als een paar holbewoners te gedragen en alle andere weggebruikers in gevaar te brengen is van de gekke. Beide verdienen daarom een levenslang rijverbod.
Slimmer dan jij (13-2-2009 om 14:39)
Iedere auto heeft een kenteken en als je dat niet opschrijft ben je gewoon LOMP, dus eigen schuld
Wen (13-2-2009 om 14:33)
Nou.. ben je lekker mee.. ok, doorrijden na zo'n gebeuren is niet netjes en hoop dat ie nog gepakt wordt maar moet zeggen dat de andere partij zich ook niet verantwoordelijk heeft opgesteld door op de linkerrijstrook iemand tot stoppen te dwingen.. gewoon kenteken onthouden en lekker laten doen.
Cookie-instellingen beheren