Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurders gepakt door politie

Toegevoegd: 14-02-2009, 13.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie Zeeland heeft zaterdag van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd voor het rijden onder invloed.


Rond 5.00 uur is op het Klein Vlaanderen in Middelburg het rijbewijs ingevorderd van een 21-jarige Middelburgse automobiliste. De vrouw, een beginnend bestuurster, had 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Rond 4.00 uur werd in de Guido Gezellestraat in Terneuzen het rijbewijs ingevorderd van een 34-jarige automobilist uit Deurle (B). De man had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daniel (15-2-2009 om 23:16)
Natuurlijk, het is ook goed dat ze controleren op alcohol. de kop van het artikel luidt: DRONKEN bestuurders.............. Bekeur de mensen die écht gezopen hebben. Dat bedoel ik te zeggen. Dit vergelijk ik met mensen die 5 kmp/u te hard rijden, en daar een bekeuring voor krijgen.
Boudewijn slokkie-op (15-2-2009 om 20:30)
Tja, totdat dergelijke lieden tegen een boom knallen, wat een dommerikken! rijbewijs voorgoed afpakken, ze hadden onschuldige slachtoffers kunnen maken.
Nick (15-2-2009 om 18:44)
De politie doet eigenlijk niet hun werk. Ik heb sinds september mijn rijbewijs en ga 3 keer per maand met de auto op stap.Ben nog nooit gecontroleerd en rij elke keer van de Hooizolder naar Arnemuiden. Slechte zaak eigenlijk als je soms ziet wat er allemaal op de weg gebeurd.Slingerende mensen enz
Gianna (15-2-2009 om 16:48)
@Daniel: als je weet dat je maar één glas mag drinken, moet je ook niet zeuren dat je bekeurd wordt. Mijn beginnend rijdende zoon mag als hij dat wil de auto gebruiken, mits hij niet drinkt. Veel ingewikkelder is het niet...
Matthijs (15-2-2009 om 16:28)
@Daniel: Totdat ze met hun auto jou aanrijden. Alcohol controles is 1 van de weinige nuttige dingen die de politie op verkeersgebied doen die ook daadwerkelijk de verkeersveiligheid verhogen, in tegenstelling tot bijv. flitsen. Dus minder snelheidscontoles en meer alcoholcontroles!
Oj (15-2-2009 om 12:04)
Ik zou die beginnend bestuurder gwoon rijbewijs afnemen en over een jaar opnieuw examen laten doen.
Cookie-instellingen beheren