Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Aanrijding op de Deltaweg in Goes

Toegevoegd: 17-02-2009, 13.34 uur
Door: Laurens Jobse

GOES - Op de Deltaweg in Goes vond dinsdag om 08.20 uur een aanrijding plaats. Een 69-jarige man uit 's-Gravenpolder reed tegen de personenauto van een 57-jarige Middelburger.


Deze raakte van de weg en kwam beneden in de berm terecht. Toen de 69-jarige man, na de aanrijding, achteruit wilde rijden botste hij vervolgens tegen een personenauto die werd bestuurd door een 31-jarige man uit 's-Gravenpolder. De Middelburger klaagde over pijn in zijn nek en werd onderzocht door het ambulancepersoneel.

Voor zover bekend hoefde de man niet naar het ziekenhuis. De auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A5B (18-2-2009 om 09:24)
Meneer Manni, sterkte met uw herstel, en hopelijk zien we u weer snel terug!! Groeten A5B
Leonard (17-2-2009 om 19:55)
Joost, sterkte om de schrik te boven te komen. Ik hoop voor je dat je pijn in je nek niet te erg wordt. Jan Pieter, eveneens sterkte. Niet leuk om je collega naar beneden te zien duikelen en vervolgens zelf ook nog schade op te lopen.
Matthijs (17-2-2009 om 15:42)
Volgens mij is er iemand waarbij het de allerhoogste tijd is om te onderzoeken of ie nog wel in staat is om te rijden. Na een aanrijding zet je je auto gelijk stil in de berm en ga je natuurlijk niet achteruit rijden. Hij zal wel geschrokken zijn maar dat is geen excuus.
Cookie-instellingen beheren