Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

79-Jarige vrouw op straat beroofd

Toegevoegd: 17-02-2009, 20.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - Een 79-jarige vrouw uit de gemeente Hulst is dinsdagmorgen van haar portemonnee beroofd nadat ze was aangesproken door een onbekende man.

De vrouw liep omstreeks 10.30 uur in de Hoofdstraat toen ze werd aangesproken door een man die de weg wilde weten. Hij hield haar een landkaart voor. Toen de man wegliep, merkte ze direct dat haar portemonnee was verdwenen uit haar jaszak.


De vrouw riep dat ze was bestolen waarna de man het op een lopen zette, richting Mardje van Wardje. Daar verdween hij uit het zicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caro (18-2-2009 om 17:20)
Eigenlijk toch wel te gek voor woorden.Kunnen de oudere mensen nou niet eens rustig meer de straat op om een eindje te lopen of wandelen loopt er zo`n malloot rond rond.Heel erg zielig van die mafkees maar veel erger nof voor de mevrouw die er misschien iets aan over houd.
Hippo (18-2-2009 om 16:20)
Wat een held toch weer, als je dan toch zo flink bent, probeer het een te flikken bij een vent van je eigen leeftijd en grootte
Ano (18-2-2009 om 11:43)
(de politie doen wat ze mogen en kunnen) idd! bekeuringen schrijven voor kapotte lampjes!
Souburg (18-2-2009 om 11:18)
Anton wat een grote mond,de politie doen wat ze mogen en kunnen,ik vind het verschrikkelijk voor die vrouw dat ze dit moest meemaken,ik hoop dat ze die laffe zak pakken,en heel lang aan het werk zetten,en tot op de laatste cent terug betaald .
Miepje (18-2-2009 om 10:14)
Schofftig gewoon.Oude mensen beroven, pak een stoere vent van 25 jaar die jou op je bek slaat. Daar hebben die zielige figuren het lef niet voor. Nee,mensen die niet achter hun aan kunnen rennen dat durven ze wel. Bah.
Claudia (18-2-2009 om 07:07)
Lafaards.. straf: 5 jaar de tuinen onderhouden bij bejaardenwoningen!! en natuurlijk iedereen zijn /haar geld terug, en wel 5 voudig.
Cookie-instellingen beheren