Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Mysterieus bloedspoor opgelost

Toegevoegd: 19-02-2009, 14.41 uur
Door: Anne Goudzwaard
VLISSINGEN - De politie heeft de herkomst van het bloed wat gisteravond was gevonden in Vlissingen getraceerd. In verband met de zaak is woensdagavond om 19.50 uur een 17-jarige jongen uit Cappelle Aan de IJsel aangehouden.


Na een melding dat er bloed lag in de brandgang achter de Irislaan hebben agenten het bloedspoor gevolgd. Dit leidde naar een woning aan de Begonialaan in Vlissingen. In de woning troffen de agenten de jongen aan met een verwonding aan zijn voet.

Nadat de jongeman door de agenten naar het ziekenhuis was gebracht om zijn verwondingen te laten behandelen werd hij voor verhoor meegenomen naar het bureau.


De jongen was na een ongeval waarbij hij op de kruising President Rooseveltlaan/Irislaan met een bromfiets tegen een auto was gereden hard weggelopen. Hij had zijn bromfiets achtergelaten.

Bij het ongeval raakte de automobilist niet gewond en de bromfiets is in beslag genomen voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lian (20-2-2009 om 19:20)
MARINA, ik lees dat je met de bestuurder/ster gesproken hebt, mag ik dan aannemen dat je die persoon kent?? Dan zou ik graag willen weten of de tom tom weer bij de rechtmatige eigenaar is. Ik heb die nl gevonden op de stoep en afgegeven aan de politie want die stonden daar nog.
Jos (19-2-2009 om 18:59)
Een bloedstollend verhaal
Piet (19-2-2009 om 16:57)
Het betreft een motorrijtuig. Dergelijke voertuigen vallen onder de WAM. AVP dekt zoiets nooit. Verzekering personenauto zal de veroorzaker aansprakelijk stellen voor de schade indien all risk verzekerd, anders via rechtsbijstand. Ouders draaien op voor de schade.
Peter (19-2-2009 om 15:55)
Hij is wel minderjarig, maar wel aansprakelijk voor zijn daden. Hij zal zelf moeten betalen of als hij het niet kan, zijn ouders. Maar dit word niet gedekt door een verzekering, omdat als hij onverzekerd rijd hij bewust het risico neemt. Dus ook de AVP betaald dan niks.
Marianne (19-2-2009 om 15:34)
Fijn als je daar je ouders mee opzadelt ! Van mij moest hij het zelf terug verdienen, tot de laatste cent toe! Dan krijgt hij misschien naar ik hoop,verantwoordelijkheidsgevoel.
Petra (19-2-2009 om 15:23)
Hij is minderjarig, dus als het goed is valt hij onder de verzekering van zijn ouders????
Cookie-instellingen beheren