Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Rijden onder invloed in Wissenkerke

Toegevoegd: 20-02-2009, 13.02 uur
Door: Laurens Jobse
WISSENKERKE - Donderdagavond is in de Weststraat in Wissenkerke een 53-jarige automobilist uit de gemeente Noord Beveland aangehouden voor rijden onder invloed.


Hij had ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en ontving daarvoor een proces verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tinus trucker (21-2-2009 om 19:38)
Precies, vandaag in nl weer twee mensen omgekomen door alcohol in het verkeer!! en degene die omkwamen hadden niets op en degene die hen omvereden hadden natuurlijk weeer niets... achter het stuur met drank op meneer of mevrouwtje?? hier dat roze pasje of papiertj, die ziet u nooit meer terug!!!
Tieneke (21-2-2009 om 18:49)
Laat hem voor de rest van zijn leven maar lopen,moet je maar niet drinken achter het stuur en een dikke boete
Vertrutting (21-2-2009 om 12:27)
Vier bier is al genoeg om twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in je bloed te hebben, als beginnende bestuurder twee biertjes al. Daar zul je in de auto nog niks van merken. Als ze al die oma's nou eens van de weg halen...
Jajaja (21-2-2009 om 10:47)
Als ze van iedereen die teveel drinkt zijn auto afpakken en niet meer terug geeft wordt het uiteindelijk misschien is wat rustiger op de weg. Het beleidt is veel te soepel.het is een spelt in de hooiberg die maar gecontroleerd wordt. Kans dat ze daarna nier meer betrapt worden zonder rijbewijs
Souburger (20-2-2009 om 16:57)
Rijbewijs nooit meer terug geven en auto in beslag direkt nemen en maak er een klein pakketje van,zulke idioten moeten nooit meer de weg op .
Een nuchter en clean rijdende jongere (20-2-2009 om 16:47)
Het zijn dus niet altijd de jongeren die met alcohol oprijden, hoe ouder hoe gekker wordt niet voor niets al jaren als spreekwoord gebruikt.
Cookie-instellingen beheren