Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Belgen met drugs aangehouden op Deltaweg Goes

Toegevoegd: 22-02-2009, 17.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vanmorgen op de Deltaweg bij Goes enkele Belgische mannen beboet omdat zij softdrugs bij zich hadden.


Agenten controleerden de auto rond 11.30 uur. Toen agenten de bestuurder aanspraken kwam er een enorme wietlucht uit de auto. Hierop hebben de agenten de uitlevering gevorderd van alle in de auto aanwezige softdrugs.

In totaal kwam er ongeveer 15 gram wiet tevoorschijn. Omdat één bijrijder zich niet kon legitimeren werd deze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is onderzoek gedaan naar de identiteit van de jongeman. Hij bleek 22 jaar en afkomstig uit het Belgische Zaffelare te zijn. Voor het niet kunnen legitimeren kreeg hij een boete van € 75,-.

Eén van de inzittenden had in totaal bijna tien gram softdrugs bij zich. Deze 20-jarige man uit Lochristi werd aangehouden. Hij kreeg van de Officier van Justitie een boete van € 150,-. Alle softdrugs zijn in beslag genomen en vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (24-2-2009 om 18:01)
Een boete of rijontzegging voor het rijden onder invloed van softdrugs had ook wel op zijn plaats geweest!! ipv ze lekker stoned terug in de auto laten stappen en hun weg te laten vervolgen. hopelijk hebben ze verder geen ongelukken veroorzaakt!
Aapnootmies (23-2-2009 om 20:38)
Je kan net zo goed alleen boete geven want ze rijden zo terug en halen nieuwe wiet, zinloos dus zo een actie
Matthijs (23-2-2009 om 17:03)
Coffeshops NIET sluiten, maar gewoon niet verkopen aan belgen, fransen, duitsers enz zoals het ook de bedoeling is in het gedoogbeleid. Enkel verkoop na het tonen van NL legitimatie.
John (23-2-2009 om 13:44)
@Vonk - ook lekker gebruikt?
Liek (22-2-2009 om 21:58)
Laat die mensen lekker drugs gebruiken man... wat geef jij daar nou weeer om??
Vonck (22-2-2009 om 21:28)
Heb vanaf mijn 8e tot 13e minibikes gehad.. Dan legde mijn ze in de auto en dan gingen we ergens op een afgelegen plaats of rijden.. Echt gewelidig vond ik dat als kind :D
Cookie-instellingen beheren