Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Bromfietser botst achterop fietser

Toegevoegd: 23-02-2009, 13.39 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - Op de Oude Vlissingseweg in Middelburg zijn zondagavond rond 22.40 uur een bromfietser en een fietser met elkaar in botsing gekomen.


Een 17-jarige bromfietser uit Vlissingen reed richting Oost-Souburg achter een 21-jarige fietser uit Nijmegen. Toen de fietser op de kruising met de Spinhuisweg remde, botste de bromfietser achter op de fietser waarna beiden ten val kwamen. Beiden werden ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel.

De fietser had een zere enkel en hoefde niet mee. De bromfietser had vermoedelijk een hersenschudding opgelopen en werd meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaakie (10-3-2009 om 22:15)
Ik was helemaal nie dronke joh maarja beterschap dan maar ey
Moeder (25-2-2009 om 14:41)
Mark, je zal best wel geschrokken zijn. Beterschap en je hebt gelijk dat je er bij zegt dat de bromfietser dronken was. Zo zie je maar weer wat het gevolg kan zijn. Gelukkig heb je niks ernstigs.
Susanne (25-2-2009 om 11:24)
Dit ongeluk heeft niks met de verkeerssituatie daar te maken. Mijn broer is daar een keer aangereden door een auto die uit de Amnestylaan kwam. Was de 'schuld' van de automobilist, maar kwam ook doordat er te dicht bij die kruising was geparkeerd. Beterschap Mark!
Mark (25-2-2009 om 10:44)
Nou ik had gewoon mijn licht aan. Ik wou afslaan naar links en hoorde hem al aankomen en daarom dacht ik alvast optijd te gaan voorsorteren, Hij heeft mij gewoon niet gezien met zijn dronke kop, hij heeft niet eens geremt...
John (24-2-2009 om 10:12)
De fietser remde, waarschijnlijk om af te slaan ( zou anders niet weten waarom deze zou remmen daar). Nu is het maar net welke kant de fietser op wilde gaan, de amnistylaan dan is de brom fout, de spinnehuisweg, dan voorsorteren en richting geven of het andere verkeer voor moeten laten gaan.
Cynneke (23-2-2009 om 17:35)
Of een bromfietser die niet op zat te letten en er niet bedacht op was dat die fietser bij het kruispunt zou afremmen? (tenslotte had die fietser voorrang)... Wie zal het zeggen JEP GLIJK?
Cookie-instellingen beheren