Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Autospiegels vernield in Middelburg

Toegevoegd: 23-02-2009, 13.45 uur
Door: Laurens Jobse
MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag werden in Middelburg de buitenspiegels vernield van een drietal geparkeerde auto's.


Deze stonden geparkeerd aan de Torentrans, Breestraat en de Kousteensedijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Green (24-2-2009 om 14:24)
Hmmz het lijgt mij logisch dat ut gasten zijn die uit de stad kwamen en dus dicht bij de torentrans wonen, of andersom eerst een feest in de toren trans en dan naar de stad ofzo. en jah de politie. bonnetjes schijven heb je toch meer aan? en die jeugt moet weer naar halt en dat is veel te veel werk
Renaultje (24-2-2009 om 13:06)
Met oud en nieuw waren ze ook bezig! Een deuk in je auto trappen, en naar de verzekering en politie maar niks, er is geen dader dus niks aan te doen! Verzekering? nee doet er niks mee. Je treft je auto zo aan en het is "jou probleem" Dus de vraag: Waarom doet iemand zoiets onzinnigs??????????????
Daniel (23-2-2009 om 22:52)
Op dit moment (22:51) 23 feb. survieerd er een auto door de wijk reyershoven. Ze zijn niet alleen, want ik doe ook mijn "werk"... Jammer de politie iets minder doet dan ik. Wees gewaarschuwd.
Lia (23-2-2009 om 20:56)
Ze hebben bij mijn dochter ook het VW merk en de ruitenwissers eraf gehaald.Bij de auto van haar man zijn de spiegels eraf getrapt. Over onze auto hadden ze yogodrink gegooid.Het is ieder week-end raak in de omgeving van de Abdy. Het kost je iedere keer een hoop geld aan reparaties.
Pascal (23-2-2009 om 19:44)
Is gewoon een rot streek om zoiets te doen en dat diep in de nacht dat je er niks van merkt.
Getuige (23-2-2009 om 16:57)
Woon in de Nieuwe Oosterse straat en hoorde een klap van een spiegel die afgetrapt werd zag de groep jongeren en de dader had een oranje kleurige jas aan was net te laat buiten met een HONKBALKNUPPEL dus volgende keer iets zachter fietsen jongens
Cookie-instellingen beheren