Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

70 Fietsen weggehaald bij station

Toegevoegd: 25-02-2009, 15.30 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vanochtend in Goes samen met toezichthouders en gemeentepersoneel fietswrakken opgeruimd bij het NS-station.


In totaal werden zeventig fietsen weggehaald. Van deze fietsen was vooraf vastgesteld dat deze in onvoldoende staat van onderhoud verkeren en/of al geruime tijd ongebruikt stonden gestald op het station.

Van alle weggehaalde fietsen zijn de gegevens genoteerd. Hierna zijn deze afgevoerd naar een opslagplaats. Daar zullen ze nog geruime tijd blijven gestald. Mensen waarvan hun fiets 'ontrecht' is meegenomen kunnen zich melden bij de gemeente Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ylk (22-3-2009 om 16:07)
Waar zijn die fietsen opgestald of waar moet je precies heen? ik had gewoon een mooie vouwfiets die echt niet al 4 weken lang stil stond, mijn ouders willen niet geloven dat tie waarschijnlijk is gestolen. dus moet van mams gaan kijken...
Johan (26-2-2009 om 19:02)
@Mister Me: die fietsen worden pas weggehaald als ze er lang staan en niet gebruikt worden. Was dat met jouw fiets ook zo? Lijkt me waarschijnlijker dat hij gewoon gestolen is. Maar je bent natuurlijk wel naar het politieburo geweest. Toch?
Daniel (26-2-2009 om 16:14)
@ Jan. Eens in dezoveel tijd worden de fietsen die er staan gemerkt met een bijna onzichtbaar draadje tussen wiel en frame. Is na 4 weken het draadje nog steeds intact, duid dit er op dat de fiets niet verplaatst is. Dus zet je daar je fiets neer voor 1 of 2 weken dan is ie niet gelijk weg.
Mister me (26-2-2009 om 14:39)
Stom om dat nu in de vakantieperiode te doen. Zo is mijn fiets ooit aan het begin of voor de zomervakantie weleens meegenomen...
Derk (26-2-2009 om 09:58)
Wat heeft iemand uit Axel nou te maken met de fietsen op het station in Goes??? Laat die fietsen toch staan, je zou op vakantie zijn, terugkomen, fiets weg. Zeker gefrustreerd omdat jullie daar geen spoor hebben???
Beertje (26-2-2009 om 08:58)
Even nadenken voor je ze weg haalt ze hebben nu vakantie, als ze volgende week terug komen wat dan??????
Cookie-instellingen beheren