Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Jack Russel bezorgt politie drukke ochtend

Toegevoegd: 26-02-2009, 17.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend in Middelburg de handen vol gehad aan een ontnapte Jack Russell.


Het dier liep rond 08.00 uur op het kruispunt van de Nieuwe Vlissingseweg met de Poelendaelesingel. Het verkeer moest voor hem uitwijken en remmen. Agenten probeerden daarom het dier te vangen, maar dit lukte niet.

Toen de hond het kruispunt af was gedreven, liep deze richting de Langevieleweg. Daar werd hij aangereden door een bus van Connexxion. De hond werd gelanceerd en huppelde vervolgens beduusd verder richting het Groenewoud.



Nabij de Akkersingel wisten de agenten de hond te vangen. Het dier is naar de Dierenbescherming gebracht alwaar hij door een dierenarts is nagekeken en behandeld. Het dier bleek geen letsel opgelopen te hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lautje (27-2-2009 om 15:47)
Ik reed achter de bus toen ik een hondje aan zag komen ... hield mijn hart vast, zag hem zo voor de bus verdwijnen.... kwam "uit-evenwicht -gebracht-tevoorschijn en huppelde vrolijk verder, weg van die rare mannen. Hij was snel! Gelukkig goed afgelopen! Pluim voor het hondje en standje aan de baas.
Jackrussel-fan (27-2-2009 om 12:54)
Heerlijk deze hondjes!! wij hebben er zelf 5 en zijn gek van dit ras!! Heerlijk eigenwijs, Zou me ook wel doodlache als ik dit zie gebeuren.. Haha Busie!! Geweldige naam!!
Marloes (27-2-2009 om 12:37)
Die Jack Russell denkt niet alleen dat die een supergrote hond is (veel voorkomende gedachtengang bij Jack Russell's), nee deze weet zeker dat die groot is. Wat zijn het toch een geweldige honden!
Tak (27-2-2009 om 10:17)
Tja ze zeggen niet voor niets 'Je hebt honden en....... Jack Russel's '
Johannes (27-2-2009 om 10:11)
Piepklein hondje waar twee politieauto's en een biker voor moeten uitrukken. Uiteindelijk gepakt op de Pottenbakkerssingel voor de AH. En die busschauffeurs moeten een beetje minder hard rijden.
Arjan (27-2-2009 om 09:05)
Agenten zagen er wel een beetje knullig uit hoor. Ze hadden hem makkelijk kunnen pakken, maar wilden niet voor aap staan als ze misdoken denk ik voor al het wachtende verkeer...
Cookie-instellingen beheren