Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Inbraak in vrachtwagen Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2009, 16.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen vrijdagmiddag en zondag 11.00 uur is er ingebroken in een vrachtwagen die stond geparkeerd aan de Grenadierweg in Middelburg.


De chauffeur had afgelopen vrijdag zijn vrachtwagen afgesloten achtergelaten. Toen hij vandaag weer bij zijn wagen kwam, bleek er te zijn ingebroken. Een ruit was vernield en de cabine was doorzocht.

Uit de truck was navigatieapparatuur verdwenen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (3-3-2009 om 19:20)
@ Jaap: ik heb dat niet gezegd, lees nog maar eens. Wat ik wel nog wilde zeggen, is dat het inbrekers natuurlijk wel wat makkelijker wordt gemaakt, als iedereen zijn vrachtwagen daar neerzet.. Middelburg is toch niet de enigste gemeente/stad waar je je truck/bus niet op de weg mag parkeren?
Cor (3-3-2009 om 18:28)
Ag, omdat het nu eenmaal bakbeesten zijn! Ik vind het geen vergelijking die je nu maakt, maar ja een vrachtwagen chauffeur ziet zijn liefde nu eenmaal dicht bij huis...en ik kan het weten met 2 chauffeurs als buurman!
Ag (2-3-2009 om 11:36)
Sorry hoor, maar wat heeft het er mee te maken WAAR die auto geparkeerd staat, we willen allemaal zo dicht mogelijk bij huis staan. waarom mag een vertegenwoordiger zijn auto van de zaak wel voor de deur parkeren, en wij als chauffeurs niet.
Truckdriver (2-3-2009 om 09:02)
Even voor de duidelijkheid: Parkeren daar wordt getolereerd omdat er GEEN parkings voor trucks zijn in Middelburg. Het is werkelijk de enige plaats waar je je vrachtwagen kunt/tijdelijk mag zetten. Met dank aan het slechte beleid van de Gemeente M'burg.
Jaap (1-3-2009 om 21:55)
John wat heeft dat met die inbraak te maken, als er een parkeerverbod is dan mag men dus inbreken volgens jou
Cor (1-3-2009 om 20:49)
Jammer van de apparatuur, maar ik word er niet goed van, dat er bij ons bij De Ark vlakbij de Mortiere ook steeds een vrachtwagen of een AMZ bus staat!
Cookie-instellingen beheren