Zoeken met Google:

Per regio/tag » Per regio » 112-Nieuws Schouwen-Duiveland


Op deze pagina treft u een overzicht van het laatste 112-nieuws uit de regio Schouwen-Duiveland. U vindt hier nieuws uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

28-03-17 | Automobilist verdubbelt maximumsnelheid

ELLEMEET - Op de Brouwersdam binnenzijde bij Eellemeet heeft de verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant vandaag iemand betrapt die de maximumsnelheid bijna had verdubbeld.

Lees verder (1 reactie) »

28-03-17 | Steekproef: Jongeren krijgen gewoon alcohol mee

ZIERIKZEE - Het blijkt doodsimpel om als jongere onder de 18 alcohol te bestellen in horecagelegenheden op Schouwen-Duiveland. Tijdens een steekproef van de gemeente bleken zij zich geen enkele keer te moeten legitimeren en kregen ze telkens alcohol mee.

Lees verder (0 reacties) »

25-03-17 | Duo aangehouden met gestolen kleding in auto

ZIERIKZEE - Op de Gouweveerse Zeedijk in Zierikzee zijn vrijdagmiddag twee mannen aangehouden omdat ze verdacht worden van heling danwel winkeldiefstal.

Lees verder (1 reactie) »

25-03-17 | Weer twee inbraken in wijk Malta Zierikzee

ZIERIKZEE - Het dievengilde is vrijdagavond weer op pad geweest in Zierikzee. Vanwege een reeks inbraken voerde de politie hier eerder al extra surveillances uit.

Lees verder (0 reacties) »

25-03-17 | Slingerende motorrijder heeft geen rijbewijs

ZIERIKZEE - De politie heeft vrijdagavond laat in Zierikzee een motorrijder van de weg geplukt die al slingerend tussen de Nieuwe Koolweg (N59) en de Weg naar de Val reed. De man bleek niet te beschikken over een motorrijbewijs en zijn autorijbewijs was ongeldig verklaard.

Lees verder (3 reacties) »

16-03-17 | Boetes bij politiecontrole Zierikzee

ZIERIKZEE - Woensdagmiddag heeft de politie tussen 14.00 en 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Groene Weegje in Zierikzee. De controle was gericht op gordelgebruik, technische gesteldheid van aanhangwagens en voertuigen, tonen van het rijbewijs en alcoholgebruik.

Lees verder (0 reacties) »

13-03-17 | Arrestatie koperdief bij sluizencomplex Bruinisse

BRUINISSE - Bij het sluizencomplex in Bruinisse is vannacht een man aangehouden op verdenking van koperdiefstal.

Lees verder (0 reacties) »

12-03-17 | Automobilist (24) onder invloed speed Zierikzee

ZIERIKZEE - Een 24-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is vannacht in Zierikzee betrapt op het rijden onder invloed van speed. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Lees verder (5 reacties) »
Bestelbus tegen boom Heuvelsweg Kerkwerve

08-03-17 | Bestelbus tegen boom Heuvelsweg Kerkwerve

KERKWERVE - Op de Heuvelsweg (N655) tussen Zierikzee en Kerkwerve is woensdagavond een bestelbus tegen een boom gereden. De bestuurder raakte gewond.

Lees verder/Bekijk video (0 reacties) »

08-03-17 | Inbrekers doorzoeken huis en stelen auto

BRUINISSE - Bij een woninginbraak in Bruinisse is afgelopen zaterdag ook een personenauto buitgemaakt. Het gaat om een bruine Ford Focus.

Lees verder (1 reactie) »

Meer nieuws uit deze regio: