Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Skimapparatuur bij benzinepomp

Toegevoegd: 10-07-2009, 18.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een tankstation aan de Bedrijfweg in Vlissingen werd vrijdagmiddag door de politie skimapparatuur verwijderd.

De apparatuur was aangebracht bij pomp nummer 3. De politie heeft de skimapparatuur inclusief de af te lezen pasgegevens verwijderd.


Mensen die vrijdag bij deze pomp nummer 3,hebben getankt worden gewaarschuwd alert te zijn op vreemde transacties en afschrijvingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corretje (12-7-2009 om 17:02)
Het is erg dat dit kan gebeuren. Je zou inderdaad denken dat er bij elk pinautomaat camera's hangen. Maar om buitelanders direkt de schuld te geven dan moet je wel verrekte zeker weten wie het heeft gedaan.
Wereldbewoner (12-7-2009 om 14:13)
Hoe kun je op dit artikel al zo discrimeneren, volgens mij moet alles eerst bewezen wordt voordat je met je vingers richting buitenlanders gaat wijzen. zullen later eens zien wie er in de kassen moeten werken. gaan jullie dat doen? wat gaat dan weer de reactie zijn van die bekrompen nederlander
Acdejo (11-7-2009 om 20:23)
Had op die dag ook getankt,gelukkig niet bij pomp 3,zal in het vervolg alleen maar tanken bij bemande stations.
Chrisnel (11-7-2009 om 19:41)
Laat eens een foto zien van een automaat met skimmer, dan weet ik waar ik op moet letten
Vlissingse (11-7-2009 om 19:18)
Het zullen best buitenlanders kunnen zijn,maar hier worden alle roemenen over 1 kam geschoren en nederlanders kunnen er ook wat van.
Ba (11-7-2009 om 17:26)
Het eerste wat ik doe: is kijken of er geen vreemde apparatuur is bevestigd in de locatie waar ik wil pinnen.
Cookie-instellingen beheren