Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Drie lichtgewonden bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 28-07-2009, 23.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Schroeweg in Middelburg zijn dinsdag drie personen lichtgewond geraakt.


Een 54-jarige Middelburgse automobilist reed rond 17.00 uur over de Schroeweg komende uit de richting van de A58. Bij het naderen van de rotonde Mortiere remde hij af in verband met het overige verkeer.

Een achter hem rijdende 32-jarige Middelburger had dit te laat in de gaten en er ontstond een aanrijding. De 54-jarige man en twee inzittenden, een 50-jarige vrouw en een 11-jarig meisje, liepen nekklachten op. Ze werden alle die door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet behandeld te worden.

 
Beide auto's raakten beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Xiria (29-7-2009 om 20:16)
Het blijft een probleem met deze rotonde. Ik kom vaak van het sloe af en moet dan naar reyershove,dan moet je voor deze rotonde rechts gaan rijden. Dat moet je maar eens proberen rond 5uur. Er zijn er ook die links blijven en recht door gaan,dat gaat ook nog eens goed fout. Dus let op
Cookie-instellingen beheren