Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alle poederbrieven veiliggesteld

Toegevoegd: 04-11-2009, 18.03 uur
Alle poederbrieven veiliggesteld
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Brandweerpoloegen hebben vanavond alle poederbrieven veilig gesteld die bij verschillende politiebureaus zijn bezorgd.

Vandaag werden zeven brieven bezorgd bij de politiebureaus in Heinkenszand, Hulst, Terneuzen, Middelburg (foto's 2,3,4), Vlissingen, Goes en Oostburg (foto boven, foto 1). De brief die in Terneuzen werd bezorgd werd vanmiddag al veilig gesteld. Brandweerlieden in speciale pakken hebben inmiddels alle brieven veilig gesteld. De politie liet rond 18.40 uur weten dat de situatie weer helemaal onder controle was.
 
Alle brieven zijn veilig gesteld en er is poeder voor onderzoek naar het RIVM gebracht. Wanneer de uitslag kan worden verwacht is op dit moment niet bekend. Er is nog geen duidelijkheid over waar de brieven vandaan zijn gekomen. De politie heeft dit in onderzoek. Verder is er ook geen indicatie dat andere instanties dergelijke brieven hebben ontvangen. Vooralsnog is er geen letsel bij medewerkers geconstateerd. Na het volgen van een ontsmettingsprotocol kan iedereen die in direct contact geweest is met de brieven weer naar huis.


De politie voert haar dagelijkse werkzaamheden gewoon uit. Vanaf morgenochtend zijn alle bureaus volgens de openingstijden weer te bezoeken.

Zie ook:
- Zeven poederbrieven bezorgd (04-11-2009)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-11-2009 om 08:47)
Zouden ze erin Terneuzen toevallig niets van weten toevallig t´ja het heeft weer heel veel op zijn kop gezet voor de politie en veel geld gekost voor de burger
Blair (5-11-2009 om 02:41)
Ik snap best dat ze zoiets serieus moeten nemen...maar was dit niet een heel klein beetje te voorzien ?
Jan (4-11-2009 om 20:41)
Bakpoeder?,morgen allemaal gratis cake bij de politie
Zeeuwinnetje (4-11-2009 om 19:51)
Weer iemand die om negatieve aandacht vraagt, wel hele dure aandacht zeg ppff
Ronny (4-11-2009 om 18:37)
Dat gaat de zender geld kosten als ik de inzet zo zie. Mocht dit een "grap" zijn?, is het een hele dure !
Cookie-instellingen beheren