Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Arrestatie na zedendelicten

Toegevoegd: 06-09-2011, 11.51 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Vanmorgen heeft de Zeeuwse politie een 59-jarige man uit Westkapelle aangehouden. De man wordt er van verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan zedendelicten.

Volgens de politie is er aangifte gedaan. Op basis hiervan is de politie een onderzoek gestart. Na de aanhouding is de woning van de 59-jarige man doorzocht. De man is meegenomen voor verhoor.


De man zal vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wasschappel (19-9-2011 om 12:00)
Ze kunnen hem gewoon los laten iedereen heeft van hem geprofiteerd en gebeurd er iets en dan is hij op eens de klootzak
@wassschappel (14-9-2011 om 20:54)
In sommige gevallen deed zelfs de politie niets behalve ophalen en toen hij zei ik herinner mij niets lieten ze hem gaan, terwijl er getuigen genoemd waren.Ook was hij in heel Zeeland bekend ongeveer dus ik denk ook niet dat het met het dorp te maken heeft
Dunder (13-9-2011 om 21:09)
Ben blij dat hij weg is, ik hoop hem nooit meer te zien die van ante in therapie heeft geen zin de vorige therapie heeft niks geholpen. ik denk ook dat hij niet meer terug kan komen nu heeft hij zijn eigen goed in de problemen geholpen
PP (11-9-2011 om 11:59)
@ Jo: Rust op ons mooie durpie??? En er zijn jongens die willen rust in hun hoofd, omdat ze aan alle kanten misbruikt zijn. Denk daar eens over na!
M@r (11-9-2011 om 08:44)
@Jo: Sorry hoor Jo; ik weet niet hoe oud U bent, maar Uw reactie is echt niet meer van deze tijd! Rust in ons mooie durpie..??? Oogkleppen op en de rest van de boze wereld buitensluiten helpt niet hoor! Ook in Westkapelle niet!!!
Zeeuwserkanniet (11-9-2011 om 03:22)
@Wasschappel het feit dat de man is opgepakt is toch bewijs genoeg? Maar vertel mij niet dat het 20 jaar moet duren voor je een zaak hebt. Sterkte aan zijn vrouw
Cookie-instellingen beheren