Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweede arrestatie na overval

Toegevoegd: 02-02-2012, 19.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag een tweede verdachte aangehouden in verband met de gewapende overval in een woning aan Vreedenburg in Middelburg vorige week donderdag.

De verdachte, een 18-jarige man, is in een woning aan de Landluststraat in Middelburg aangehouden. De man was in het bezit van goederen die afkomstig zijn van de overval.


Een dag na de overval werd in de C1000-supermarkt in Vlissingen ook al een 26-jarige Middelburger aangehouden in verband met de zaak. De twee zitten nog vast.

Zie ook:
- Dossier 'Overvallen in Zeeland'
- Verdachte overval aangehouden (27-01-2012)
- Gewonde bij overval Middelburg (27-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (4-2-2012 om 09:00)
@Johan: Dus als ik morgen in het huis naast je wordt aangehouden (ik kan daar op bezoek zijn toch?) ben ik gelijk je buurman? en daarbij was toch al duidelijk dat het die lui niet interesseert wie het is als ze er maar beter van worden? De hoogste boom, liefst op het marktplein voor die schoften!
Johan (3-2-2012 om 17:53)
Was het jullie al opgevallen dat de overvaller ongeveer de buurman was van het slachtoffer. Brutaal? Nee hoor tuurlijk niet... of.. ehh hoorde ik eens ergens iemand zeggen dat een crimineel z'n eigen buurt met rust laat ?
Mar (3-2-2012 om 09:07)
Nou R.V., ik vrees dat "Kees"nooit klaar is...
R.V (2-2-2012 om 19:39)
Weer knap werk van de politie Nu nog de overvallers van de cafetaria en klaar is kees
Cookie-instellingen beheren