Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Diverse ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 03-02-2012, 15.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie hebben zich vanmiddag ongelukken voorgedaan als gevolg van de gladheid.


Sinds vanmiddag valt in de hele provincie sneeuw. Dit leidde inmiddels tot de eerste slippartijen. Rond 14.25 uur gleed bij de kruising Heuvelsweg (N655) - Kakkersweelweg in Kerkwerve rechtdoor een sloot in.

Op de Eerste Deltaweg (N256) bij Kats reden rond 15.05 uur twee voertuigen in een sloot. Kort daarna vond ook op de N57 bij Vrouwenpolder een ongeluk plaats. Hier reed een auto tegen de vangrail. Andere meldingen kwamen uit Yerseke, Middelburg, 's-Heerenhoek, Colijnsplaat, Sint Maartensdijk, Goes en Biervliet.
 
Volgens het KNMI blijft het nog tot zeker 18.00 uur vanavond sneeuwen. Hierna vallen af en toe buien. Men moet rekening houden met gladde wegen. De sneeuwval zorgt ook voor problemen op de A58. Er is vaak sprake van langzaam rijdend verkeer.

De Verkeersinformatiedienst (VID) sprak rond 15.00 uur van grote vertragingen. Weggebruikers moesten rekening houden met een extra reistijd van 9 tot 13 minuten op de trajecten Ritthem - De Poel, De Poel - Markiezaat, Markiezaat - De Poel en De Poel - Ritthem. Ook op de N62, N255, N256 en N59 was sprake van vertragingen.

Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes (4-2-2012 om 15:53)
Mensen hou aub op met klagen en ga gewoon allemaal lachen en pas je aan, aan de omstandigheden! er is al genoeg ellende. dus moeten wij dan gaan klagen omdat je een uurtje langer in de auto zit???????
Korreltje zout (4-2-2012 om 14:59)
Mensen gebruik je verstand,je kunt toch niet op alle plekken tegelijk zijn en als heel Nederland staat aan te schuiven omdat het verkeer overlast heeft van de sneeuw, zou het zéér waarschijnlijk zijn dat ook de strooiploegen last hebben van de drukte, ze strooien nu eenmaal niet met helicopters.
Jedidja (4-2-2012 om 11:36)
Ik snap nooit waarom er nog zoveel mensen, ondanks goede berichtgeving van zware sneeuwval, de weg opgaan! sommigen móeten wel, maar velen hoeven niet.... is het de kick?
B (4-2-2012 om 11:27)
Vervolgens zijn vele van deze zeikerds te beroerd om sneeuw te ruimen van hun stukje stoep, kom op mensen doe zelf ook eens wat!
Henri (4-2-2012 om 04:53)
Wat een koude drukt zeg.Gezeik over gladheid en ongevallen..NIETS van waar..Ongevallen komen niet door gladheid maar door stupide rijgedrag van mensen...BLIJF DAN RECHTS RIJDEN ALS JE NIET DURFT OF WEET HOE MOET, DWING JE MEDEWEGGEBRUIKERS NIET IETS OP WAT JIJ NIET SNAPT !!! Normaal rijden !!!
@ alle betweters (3-2-2012 om 23:26)
Als t maar blijft vriezen en sneeuwen heeft strooien geen nut, dus ipv van achter je pc te schelden en te schreeuwen op de gemeente, zouden je misschien eens na kunnen denken waarom er niet gestrooid word, beetje jammer weer van al die thuis zittende stakkers hier, beste stuurlui.....
Cookie-instellingen beheren