Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Dode Westdorpe is 30-jarige man

Toegevoegd: 06-07-2012, 13.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
WESTDORPE - De dode man die afgelopen woensdagochtend in de sloot aan de Kapittelweg in Westdorpe is aangetroffen is de 30-jarige Michael ten Napel, zonder vaste woon- of verblijfplaats.


Gisteren kon het slachtoffer snel geïdentificeerd worden door een medewerker van politie Zeeland, die hem wel eens in zijn wijk heeft gezien. Inmiddels is de familie van Michael op de hoogte van zijn overlijden. Zij worden bijgestaan door een familie-rechercheur. 

Gisteren heeft sectie plaatsgevonden op het lichaam van het slachtoffer. Daaruit is naar voren gekomen dat hij door geweld om het leven is gekomen. Verdere details hierover worden niet bekend gemaakt, omdat wetenschap hiervan het onderzoek kan schaden. Het onderzoek is nog in volle gang.

Gisteren heeft de Mobiele Eenheid alle sloten in de omgeving van de plaats delict minutieus uitgekamd. Ook zijn diverse personen uit de omgeving van het slachtoffer gehoord. Verder is er informatie nagelopen die uit het buurtonderzoek naar voren is gekomen. 

Uit dit buurtonderzoek is onder andere informatie naar voren gekomen dat er gedeald zou worden op het parkeerterrein bij de voetbalvelden van Westdorpe. Deze informatie wordt meegenomen in het onderzoek om te kijken of dit in verband te brengen is met het misdrijf. 

De politie vermoedt dat Michael nog niet zo lang in de sloot heeft gelegen en is daarom op zoek naar mensen die hem voor de laatste tijd nog hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden op het telefoonnummer 0900-8844. Ook anoniem melden is mogelijk via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (14-7-2012 om 17:51)
Het is nog geen half jaar geleden dat we een biertje dronken bij pam ik ken je niet of nauwelijk maar je was zeker een goeie gast. het was ook een gezellig avondje. jammer dat het zo voor je is afgelopen pik sterkte voor de familie en de kids.
VdVonck (8-7-2012 om 18:26)
Koos, u bent een walgelijk mens! Kijk eens naar de reacties, deze jongen was bij velen toch geliefd. Al zou hij verkeerde keuzes hebben gemaakt, wie zijn wij (buitenstaanders) om daarover te oordelen? Maakt het uit hoe iemand komt te overlijden? Het blijft een verschrikkelijk verlies voor velen!
Ik (8-7-2012 om 17:40)
Ik bedoel dus alleen dat je niet ingeschreven sta in Nederland, verder niksh oor MY niet zo gelijk het verkeerde denken. ik reageerde op die figuren die maar gelijk beweren dat iemand dakloos is. beweren dus, net als beweren dat het wel iets met een of ander te maken heeft. zonder iemand te kennen
My (8-7-2012 om 16:56)
@IK wie zegt dat Micheal niet bekend was hier. ff nadenken sterkte voor zijn kindjes en fam!
Ik (7-7-2012 om 21:03)
Iemand zonder vaste woon of verblijfplaats betekend niet meer dan "niet bekend in Nederland" het is vreselijk voor iedereen die hem mist
Engeltje (7-7-2012 om 19:44)
Wat kunnen mensen yoch bod zijn als je niet eens weet at er gebeurd is. Wie zegt dat hij bij een drugsdeal betrokken is geweest mensen oordeel niet zo snel. Hebben jullie wel eens aan de nabestaande gedacht.Nabestaande heel veel sterke met dit verlies
Cookie-instellingen beheren