Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Koewacht had gedronken

Toegevoegd: 20-07-2013, 14.00 uur
Door: Roland de Jong
KOEWACHT - De automobilist die vannacht in Koewacht grote schade aangerichte toen hij in Koewacht de gevel van een woning ramde, had volgens de politie alcohol genuttigd.
 
De bewoners van de straat Het Zand werden rond 02.45 uur door een harde knal uit hun slaap gewekt. Een bestelbusje was van de weg geraakt, had een lantaarnpaal en enkele boompjes omver gereden om vervolgens via een bosschage tegen de gevel van een woning te vliegen. De gevel stortte deels in en de achter de muur opgeslagen spullen, waaronder een groot aantal dozen, belandde in de tuin.


De bestuurder van de auto, een 23-jarige man uit het Belgische Moerbeke-Waas, kon op eigen kracht uit zijn bedrijfsbusje komen. Volgens de politie verkeerde hij onder invloed van alcohol. Of dat er ook de oorzaak van was dat hij van de weg raakte, is niet bekend.

Op het bureau blies de bestuurder een waarde van 615 ug/l op het ademanalyseapparaat. De maximale limiet is 220 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd en wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Verkeersongevalanalisten hebben een onderzoek ingesteld en sporen veiliggesteld.

Zie ook:
Busje rijdt woning Koewacht binnen (20-07-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raden maar (21-7-2013 om 03:57)
"Of dat er ook de oorzaak van was dat hij van de weg raakte, is niet bekend." .......Dat denk ik niet ......ik kan me bijna niet voorstellen.
Wim (20-7-2013 om 19:17)
Op staande voet ontslag en 10 jaar rijbewijs kwijt, aso. Je zal maar in je slaap te pletter worden gereden.j
Cookie-instellingen beheren