Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Weer verdachte mishandeling Zaamslag opgepakt

Toegevoegd: 01-05-2008, 23.07 uur
Door: Omroep Zeeland
ZAAMSLAG - De politie heeft donderdag een tweede verdachte aangehouden voor de zware mishandeling van een 56-jarige man uit Zaamslag. Dat meldt Omroep Zeeland.
 
De tweede verdachte is een 17-jarige jongen uit Terneuzen. Eerder werd al een 16-jarige jongen aangehouden. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.
 
Het slachtoffer werd dinsdagnacht zwaargewond aangetroffen op het Plein in Zaamslag. Hij had verwondingen aan zijn nek en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis in Gent.
 
 
 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (8-5-2008 om 16:40)
Woede en machteloosheid.hebben plaats gemaakt voor bezorgdheid en medelijden.Het is verschrikkelijk om een moeder ontredderd en mentaal voledig kappot,aan te treffen.Ik wil hiermee zeggen dat deze Moeder een lief,zorgsaam persoon is altijd klaar staat voor een ander.Nee niet alles heb je in de hand
Een Moeder uit Terneuzen (8-5-2008 om 13:11)
Lekker makkelijk om het op de ouders af te schuiven, je kan nog zo goed je best doen maar als het kind niet wilt, dan houdt het op. Vele ouders weten niet eens van wat hun kind uitspookt, maar wat kun je doen,moet je zo'n kind dan de hele dag opsluiten op zijn kamer. Lekker makkelijk!!!
Inwoner Terneuzen (4-5-2008 om 12:19)
Is het niet zo dat de burgemeester van Terneuzen als hoofd van de Politie medeverantwoordelijk is voor het gebeuren? Waarom is er niet gereageerd toen het slachtoffer aangaf te gaan proberen de onlusten te beteugelen. Meneer Lonink? Onbekwame politie of falend beleid?
N (3-5-2008 om 11:22)
Kan het eens zijn met de reactie eerder: dat we moeten beginnen bij de opvoeding! Normen en waarden veranderen en ouders geven vaak het verkeerde voorbeeld, terwijl ze wel het goede van hun kind willen. Maar goed, de familie zit er wel mooi mee (zowel van het slachtoffer als van de daders).
Guido (2-5-2008 om 22:58)
Men kan wel blijven schelden op de jeugd van heden maar de oorzaak ligt in de opvoeding: het verlies en normen en waarden en het gedogen. Zolang daar niets aan verandert moet je ook van de jeugd niet veel verwachten in de toekomst.
Een moeder (2-5-2008 om 18:36)
De politie wist toch dat er relletjes waren. Waarom kwamen ze niet? Bang of druk? Verschrikkelijk voor wat er is gebeurt, voor de familie van het slachtoffer maar ook voor de familie van de dader(s).
Cookie-instellingen beheren