Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
132 files van totaal 478 km

Premier Balkenende betoont medeleven

Toegevoegd: 03-05-2008, 17.16 uur
Door: P.Z.C.
ZAAMSLAG - Premier Balkenende heeft in een persoonlijk telefoongesprek met burgemeester Jan Lonink van Terneuzen zijn steun en medeleven uitgesproken aan de dorpsgemeenschap van Zaamslag en aan de nabestaanden van de overleden Peter Herwegh.
 
Lonink: "Hij zei de situatie in de Zeeuwse samenleving goed te kennen en te beseffen hoe ingrijpend de gebeurtenissen voor de mensen in Zaamslag zijn." Hij stak ook Lonink zelf een hart onder de riem.
 
 
 
 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam van Stevendaal (7-5-2008 om 18:15)
Ik wil eerst de nabestaande onze steun betuigen. Wat er is gebeurt daar zijn geen woorden voor. Waar gaat dit naar toe met de jeugd. Er is geen enkel respect meer voor de ouderen. IK vraag me af of de ouders van de opgepakte jongens al hun spijt hebben betuigt naar de nabestaande toe.
Henkh (5-5-2008 om 13:18)
Goed dat Balkenende zijn betrokkenheid toont. Het is noodzakelijk dat de regering zijn stem in deze laat horen.
Johnny (4-5-2008 om 18:39)
Ik vind het nogal overdreven om gelijk de ouders de schuld te geven. Iedereen is jong geweest en weet ook hoe je je kan gedragen tegenover je ouders. Jongeren willen niet altijd thuis zijn. Dat jongeren dingen slopen is vaak het stoer doen tegenover anderen. Niet alle jongeren zijn zo!
Jans (4-5-2008 om 17:49)
Je zou haast het oude dorpsrecht weer in ere herstellen: met pek en veren bedekken en uit het dorp jagen...
Henk (4-5-2008 om 14:47)
Inderdaad, het zijn de ouders die een totaal gebrek aan opvoedkundige kunde hebben. Misschien zelf ook nooit bijgebracht door hun ouders?!
Sander (4-5-2008 om 12:20)
En wat wordt het paar uurtjes schoffelen voor die gasten. Tijd voor wat daadkrachtig optreden doe de rooibos thee terug in de doos en ga eens echt het kwaad bij de wortel uitroeien en laat zien wie de baas is en zorg dat politie zijn respect terugverdient.
Cookie-instellingen beheren