Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vlissingse inbraak in tv programma

Toegevoegd: 22-09-2008, 23.41 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Morgen wordt een Vlissingse inbraak behandeld in het tv-programma 'Opsporing Verzocht'. De uitzending is op Nederland 1 van 21:50 uur tot 22:25 uur.


In de nacht van 20 juni jl. hebben twee mannen ingebroken in een huis aan de Nieuwe Zuidbeekseweg te Vlissingen. Hierbij werden twee mobiele telefoons en los geld meegenomen, voordat daders op heterdaad betrapt werden door de bewoner. Hierna vluchtten de twee daders en ontbreekt van hen nog ieder spoor.

Tijdens de inbraak heeft één van de daders zijn pet en een kassabon verloren. Met behulp van de kassabon van de Zeeman wist politie Zeeland bewakingsbeelden te achterhalen, waarop één van de daders werd herkend door het slachtoffer.

Het op de pet gevonden DNA-materiaal is onderzocht. Het DNA-profiel komt overeen met DNA-materiaal dat is gevonden bij inbraken in Westkapelle, Noord-Holland, IJsselland, Utrecht en zelfs bij misdrijven in Oostenrijk.

Deze inbraak zal op 23 september in de uitzending van 'Opsporing Verzocht' aan bod komen. De uitzending zal worden herhaald op woensdag 24 september om 10:05 op Nederland 2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (23-9-2008 om 16:42)
Waarschijnlijk weer een roemeense inbrekersbende, met dank aan de open grenzen en het toelaten tot de EU van landen als Roemenië en Bulgarije.
Frans (23-9-2008 om 16:17)
Dat is het betere werk ipv van te loeren op mensen die 10km te hard rijden.
Michiel (23-9-2008 om 09:10)
Iemand enig idee welke inbraak in Westkapelle dit was?
Cookie-instellingen beheren