Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 66 km

Man in eigen woning overvallen

Toegevoegd: 21-10-2008, 08.58 uur
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Een man is in de nacht van zondag op maandag in zijn woning in Westdorpe overvallen door (vermoedelijk) twee personen.


De daders drongen de woning aan de Bernhardstraat rond 01.05 uur binnen. Ze mishandelden de man. Die liep als gevolg hiervan enkele schaafwondjes op.

Nadat de daders onder meer computerapparatuur hadden buitgemaakt, vertrokken zij met onbekende bestemming. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (21-10-2008 om 12:24)
Ongelooflijk! een mens is niet meer veilig in zijn eigen huis.het houden van een vuurwapen zou weer maar moeten in gaan. en als het in je eige huis is zou je je eigen daar mee mogen verdedigen .
Vonck (21-10-2008 om 12:05)
Dit soort dingen gebeuren steeds vaker.. Je bent in je eigen huis niet eens meer veilig! Daarom heb ik een knuppel en een us saber naast mijn bed. Kan je verzekeren dat ik die ook zeker zal gebruiken. Het moet niet gekker worden.
Kim (21-10-2008 om 11:17)
Hallo, schrok er echt van toen ik het hoorde. in westdorpe is bijna nooit wat aan de hand en nu opeens dit en nog wel bij een gezin met kinderen:S. Echt schrikachtig want woon zelf ook in die straat 2 huizen er naast :O
Cookie-instellingen beheren