Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 94 km

Airsoft - wat hebben we in het begin nodig?

Toegevoegd: 09-02-2023, 10:46 uur
Airsoft schutters worden steeds populairder, dus verschijnen er steeds meer beginnende spelers op het slagveld. Als u een van hen bent en ook van plan bent om het spel voor het eerst te spelen, hebben we een korte gids voor u opgesteld over de belangrijkste en de iets minder belangrijke accessoires die vaak worden gebruikt bij airsoft. De eerste behoren tot de basis en vereiste uitrusting. De laatste hangt af van de voorkeuren van de gebruiker - je kunt ze gebruiken, en ze zijn voor veel spelers erg belangrijk, maar u hoeft ze niet meteen te kopen. Dus, laten we eens kijken wat je nodig hebt aan het begin van je airsoft avontuur?

De belangrijkste airsoft uitrusting

Natuurlijk zijn alle verschillende soorten schietsporten gebaseerd op wapens - in dit geval airsoft geweren. Ze zijn gemaakt op een schaal van 1: 1 en weerspiegelen zeer nauwkeurig het uiterlijk van echte vuurwapens. Daarom zijn ze ook een waardevol verzamelobject. Als je gepassioneerd bent door militairen en vuurwapens in het algemeen, zul je airsoft geweren zeker leuk vinden. Een ander zeer belangrijk voordeel is dat ze er niet alleen realistisch uitzien, maar ook in de praktijk kunnen worden gebruikt. Je kunt jouw airsoft geweer meenemen naar het slagveld - het is de basisuitrusting bij airsoft. Je kunt kiezen uit verschillende modellen geweren, machinepistolen, jachtgeweren, revolvers, airsoft machinegeweer of pistolen, maar voor de beginners raden wij een elektrisch aanvalsgeweer aan, dat gemakkelijk te gebruiken is en prima werkt in vrijwel elk schietscenario. Een efficiënte batterij van goede kwaliteit (bij voorkeur LiPo) en een lader die zorgt voor de levensduur van de batterij en een veilig laadproces zal ook van pas komen.

Jouw airsoft geweer heeft natuurlijk munitie nodig, d.w.z. 6 mm BB's. Je kunt kiezen uit plastic en biologisch afbreekbare BB's die het natuurlijke milieu niet aantasten. Ze kunnen ook verschillen in gewicht. Deze parameter is belangrijk omdat hij van invloed is op de prestaties van uw airsoft geweer, maar je zal dit onderwerp waarschijnlijk later, naarmate je airsoft passie zich ontwikkelt, verder uitdiepen. In het begin is het voldoende om te weten dat 0,25 BBS de meest universele zijn en het meest aan te raden om in het begin te kopen.

Aanvullende tactische en militaire accessoires
Aanvullende, maar verplichte uitrusting, omvat een veiligheidsbril of -bril.
Hoewel airsoft een zeer veilige sport is, is het toch de moeite waard om je ogen te bedekken, en de verplichting om een speciale bril te gebruiken is voorzien in de reglementen van elk evenement. Als het gaat om optionele accessoires, zijn er veel en elke speler creëert zijn eigen airsoft loadout, aangepast aan zijn en/of haar behoeften en benodigdheden. Het kan gaan om knie/elleboogbeschermers, een helm, volledige camouflage-uniformen of tactische broeken, handschoenen, radio's en zelfs hydratatiesystemen. Naarmate je meer ervaring krijgt, zullen je behoeften en voorkeuren zeker duidelijker worden; in het prille begin is het echter de moeite waard om af te zien van de aanschaf van extra uitrusting.

Welke uitrusting en accessoires je ook kiest, je kunt ze het beste kopen in airsoftwinkels zoals Gunfire.com, die gespecialiseerd zijn in dit soort uitrusting. Zij bieden de grootste selectie, goede prijzen, speciale aanbiedingen en vooral - je koopt alle benodigde uitrusting op één plek.


« Ga terug


Cookie-instellingen beheren