Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 94 km

Horren.com breidt wederom flink uit

Toegevoegd: 29-07-2022, 09:51 uur
Dankzij een fikse groei heeft Horren.com wederom het bedrijfspand flink uitgebreid. De firma heeft in de afgelopen vijf jaren een ongekende groei doorgemaakt, waardoor het nu voor de derde keer in deze vijf jaar het bedrijfspand uitgebreid heeft. Het aantal meters bedrijfsoppervlak is met maar liefst 65% toegenomen. Dit is te danken aan de uitbreiding van het bedrijfspand, maar ook aan de opening van een extra productieruimte. Dit gebeurde recent in de Zeeuwse plaats Middelburg.

Door de uitbreiding is Horren.com in staat om te voldoen aan de stijgende vraag. Meer en meer mensen zijn op zoek naar horren en hordeuren van uitstekende kwaliteit. Binnen de wereld van horren is Horren.com in slechts een paar jaar tot de marktleider uitgegroeid. Commercieel directeur Marco Janssen geeft aan dat de omzet met tientallen procenten per jaar gestegen is. En dat enige actie met betrekking tot het bedrijfspand direct nodig was. “We hadden in 2017 al een extra bedrijfsloods laten bouwen, waarna we in 2018 het bedrijfspand van onze buren hebben gekocht. Dit leverde een productieruimte van 3000 vierkante meter op”.

Dat deze productieruimte niet voldoende was, bleek in de afgelopen periode. Horren.com kreeg met een dusdanige omzetgroei te maken dat er wederom iets moet gebeuren. Marco Janssen geeft aan dat er daarom besloten is om een extra productiehal te bouwen van 2000 vierkante meter.

Om de groei in goede banen te leiden, was deze extra productiehal noodzakelijk. Ook was er behoefte aan de nodige magazijnruimte, aangezien er meer en meer horren geproduceerd worden. Tijdens de productie stonden de werknemers meer en meer op elkaars lip, waardoor snelle actie noodzakelijk was. “We hebben ervoor gekozen om onze panden volledig te moderniseren. Dit geldt voor de kantoorruimtes, maar geldt ook zeker voor de productie. Door een extra productieruimte te openen, geven we onze medewerkers letterlijk en figuurlijk meer ruimte”, aldus Marco Janssen. Hierbij benadrukt Janssen ook nog dat het productieproces nu nóg efficiënter ingericht is.

In het nieuwe bedrijfspand heeft Horren.com ook voor een videostudio gekozen. Met deze videostudio is men in staat om alle video’s intern te produceren. Hier is Horren.com al langere tijd bezig, maar dit werd altijd uitbesteed aan derden. Door de videostudio te openen, heeft de firma nog meer de touwtjes in eigen handen. “We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen, en omdat alles online gaat zijn video's een enorme meerwaarde om advies te geven en de werking van onze producten uit te leggen”, zo geeft commercieel directeur Marco Janssen aan.

De bouw van de extra productiehal startte al in 2020. Recentelijk werd de opening van deze hal feestelijk gevierd. De nieuwe productiehal is aan de Arnesteinweg 27 te Middelburg te vinden.

Over Horren.com
Horren.com is in de Benelux uitgegroeid tot de marktleider in horren op maat. Dit familiebedrijf richt zich op particuliere- en zakelijke klanten en werd in 2005 opgericht. In 2007 besloot men om zich op de online verkoop te richten; een keuze die goed uitgepakt heeft. Vanuit Middelburg worden klanten door het gehele land blij gemaakt met horren op maat.


« Ga terug


Cookie-instellingen beheren