Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Lunchboxes, perfect om te geven aan medewerkers

Toegevoegd: 13-12-2022, 11:39 uur
Ben jij op zoek naar een origineel idee voor een relatiegeschenk? Wil je niet weer een speaker of wekker cadeau doen? Denk dan eens aan een lunchbox! Een lunchbox is enorm praktisch en heeft veel voordelen. In dit artikel ontdek je waarom de lunchbox zo’n geschikt cadeau is.

Lunch van thuis

Elke dag buiten kantoor eten, dat kost op jaarbasis toch wel flink wat geld. Met een praktische lunchbox stimuleer je de medewerkers om met zijn allen gezellig op kantoor te eten. Dit bespaart de medewerkers niet alleen veel geld, het is ook nog eens een duurzamere keuze. Restjes kunnen bijvoorbeeld prima mee naar kantoor, in plaats van te belanden in de prullenbak.

Modern
Wanneer je aan een lunchbox denkt, denk je misschien in eerste instantie aan de boterhamtrommels die je vroeger mee naar de basisschool had. Toch is een lunchbox niet kinderachtig. Dankzij mooie ontwerpen en slimme indelingen geef jij een handig hebbedingetje aan jouw medewerkers. Je bedrukt het met je logo en je kunt er ook voor kiezen om de naam van de medewerker op de lunchbox te drukken. Zo raken de collega’s niet in de war en nemen ze hun eigen lunchtrommel weer mee naar huis.

Verschillende indelingen
Je kunt te kust en te keur met de lunchboxes, praktisch en origineel. Je hebt verschillende maten. Denk aan een inhoud van 640 milliliter, of 1 liter, of 500 milliliter. Pas dit ook aan op het soort werkzaamheden. Bij een bouwvakker kun je eigenlijk niet aan komen zetten met een lunchbox van 200 milliliter, want hard werk vereist een goed vullende maaltijd. Je kunt lunchboxes krijgen met klemmen, elastiek, een normale deksel. Of met bestek, dressingbakje of en verschillende compartimenten.

Leuke designs
Qua designs kun je alle kanten op. Bamboe met plastic, roestvrijstaal, geheel van plastic, roestvrijstaal met bamboe of glas. Wil je liever een yoghurtbeker, saladebeker of thermoskan? Dan kan ook. Wil je dat je medewerkers iets hermetisch kunnen afsluiten? Kies dan voor een bakje met hermetische deksel. Zo voorkom je dat een laptop of telefoon helemaal onder tomatensaus of yoghurt zit. Ook kun je boxes krijgen met een deksel die dient als telefoonhouder. Handig!

Vaatwasmachinebestendig en voor in de magnetron
Niet alle beschikbare lunchboxes zijn geschikt voor de vaatwasser of magnetron. Kies, als je dit wil, specifiek voor een lunchbox die hier wel geschikt voor is. Zo voorkom je dat je medewerkers extra handelingen moeten verrichten wanneer ze thuiskomen. En zo kunnen ze een restje gemakkelijk opwarmen op kantoor. Zorg dan natuurlijk wel voor een goedwerkende magnetron.

Duurzame materialen
Wil je graag een goed voorbeeld geven aan je medewerkers en je merkidentiteit versterken? Overweeg dan om een lunchbox van duurzaam materiaal te nemen. Zo is bamboe in combinatie met mais een prima duurzame keuze. Of een lunchbox van strovezel. Overigens is de keuze voor een lunchtrommel sowieso duurzaam. Medewerkers nemen gemakkelijk restjes mee, en de lunchbox is een product dat lang mee gaat en dagelijks wordt gebruikt. En dat terwijl jouw logo overal zichtbaar is.


« Ga terug


Cookie-instellingen beheren