Kuzee 
Kuzee is een voor Nederlandse begrippen een fors autologistiek bedrijf. Het opereert vanuit een groot bedrijfspand aan de Marie Curieweg op bedrijventerrein Oost-Souburg in de gelijknamige Walcherse plaats. Naast de tak berging is ook de transporttak een van de speerpunten van deze onderneming. Kuzee is gespecialiseerd in het bergen van diverse soorten voertuigen. Zo beschikt men over in totaal over ongeveer 6 bergingsvoertuigen, waaronder twee truckbergingsvoertuigen.

Kuzee Autologistiek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Bergingsspecialisten (VBS) en neemt deel aan de regeling van het Incident Management. Kuzee is vanwege de specialiteit in het bergen van zware voertuigen regelmatig te zien door de gehele provincie Zeeland.  De bergingsafdeling van het bedrijf is dag en nacht paraat voor de meest uiteenlopende meldingen. Tot het verzorgingsgebied van Kuzee behoort overigens een deel van de A58 en ook de staat Kuzee garant voor het bergen van voertuigen in de Westerscheldetunnel.

De algemene transporttak laat zijn gezicht zien door heel Europa. Met de diverse grote transporters rijdt deze onderneming heel Europa af. Zo rijdt men in de zomermaanden bij- voorbeeld naar het zuiden om gestrande vakantiegangers van de ANWB op te halen in Spanje. Daarnaast vinden ook dagelijks diverse transporten plaats door heel Nederland. Kuzee is ook aangesteld als officieel verzameldepot voor defecte of verongelukte voertuigen van leden van de ANWB.

Kuzee werkt overigens nauw samen met de Zeeuwse politie en de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg, dit laatste is niet zo gek want de brandweerkazerne van Oost-Souburg is naast de garage van Kuzee gelegen. Zo vervoert men bijvoorbeeld geregeld personenauto's naar oefenlocaties en ook wordt soms samen geoefend op een ongeval met een auto te water. De politie heeft een speciale afdeling voor forensisch technisch onderzoek in het pand gevestigd.

Kuzee kent ook een grote opslagruimte voor diverse voertuigen. Dit zijn voertuigen die betrokken zijn geweest bij ongevallen, maar ook in beslag genomen voertuigen. In het pand staan dus geregeld onder meer personenauto's, bedrijfsauto's, vrachtwagens, brommers, scooters en motoren opgeslagen. Bij het pand van Kuzee zijn overigens ook een BP tankstation, een truckwash, een carwash, een auto shopping centre en een autoverhuurbedrijf aanwezig.

Contactgegevens:
Marie Curieweg 5
4389 WB Vlissingen

Alarmlijn: 0118-486800
Tel: 0118-486801
Fax: 0118-486805

E-mail: info@kuzee.com
Website www.kuzee.com


« Ga terug