Dierenambulance SD


De dierenambulance op Schouwen-Duiveland wordt gerund door de “Stichting Dierenvrienden Schouwen-Duiveland”. Alle medewerkers hebben, of zijn bezig met, EHBO voor dieren en krijgen daarbij aanvullende lessen van specialisten. Aan het bestuur is een dierenarts in een adviserende functie toegevoegd.

De doelstelling van deze ambulance is: “Waar mogelijk en wenselijk, hulp te bieden aan dieren in de breedste zin van het woord. Dit in samenwerking met en aanvulling op bestaande diensten”. De medewerkers van de ambulance proberen alle dieren te helpen die hulp behoeven, hetzij door zelf direct hulp te bieden, hetzij door de juiste instanties te waarschuwen zoals bijvoorbeeld bij zeezoogdieren.

Deze dierenambulance kan binnen een half uur ter plekke zijn. De ambulance is zeven dagen per week, 24 uur per dag inzetbaar. U kunt de dierenambulance van Schouwen-Duiveland bereiken via 0111-406111 of 06-41859385. U kunt voor meer informatie kijken op de website www.dierenvriendensd.nl of mailen met Lia@dierenvriendsd.nl.


« Ga terug