Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Arnemuiden blust buitenbrand Van Cittersweg

Toegevoegd: 01-11-2005, 08.31 uur
Door: Richard Labeur & Roland de Jong [HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - Even voor negen uur werd de blusgroep Arnemuiden van de Stadsgewestelijke brandweer maandagavond opgepiept voor een buitenbrand aan de Van Cittersweg te Arnemuiden.

De spuitgasten rukten binnen vijf minuten onder prioriteit twee uit met de tankautospuit 4534. Ter plaatse bleek dat er ter hoogte van sportcomplex 'De Blikke' een hoop riet dat langs de weg in de berm lag in de brand stond. Dat riet was 's middags uit de sloot verwijderd.

De brandweer heeft het riet uit elkaar getrokken en geblust. De vermoedelijke oorzaak van de brand is wederom brandstichting. De laatste tijd wordt Arnemuiden immers wel vaker 'opgeschrikt' door kleine buitenbrandjes. De politie is bij het brandje ter plaatse geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren