Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Winkeldief steekt Middelburger in gezicht

Toegevoegd: 09-03-2009, 22.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een winkeldief heeft maandagmiddag een 33-jarige Middelburger in het gezicht gestoken.


De Middelburger zag rond 15.00 uur toen hij aan het werk was in een winkel aan de Lange Geere enkele personen lopen die vermoedelijk eerder op de dag goederen hadden gestolen uit de winkel.

De 33-jarige man en een vrouwelijke collega van hem gingen er daarop op de fiets achteraan. Toen de winkelmedewerker één van de verdachten op het Bolwerk aansprak, en de weggenomen goederen in zijn tas zag zitten probeerde hij de (onbekende) verdachte staande te houden. Deze ging er echter vandoor. De 33-jarige zette wederom de achtervolging in.

Op het Domburgs Schuitvlot probeerde de winkelmedewerker de verdachte tegen te houden waarop hij in zijn gezicht werd gestoken. De 33-jarige man is in het ziekenhuis behandeld aan een verwonding in zijn gezicht. Hij moest worden gehecht.

De dieven konden niet worden aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (10-3-2009 om 00:39)
Dapper maar lomp..... Beter de politie bellen...Die zijn ervoor
Middelburgse (10-3-2009 om 00:03)
Volgende keer kan hij misschien beter de politie bellen of een foto van de daders proberen te maken,tegenwoordig heeft iedereen een camera op zijn telefoon.
Cookie-instellingen beheren