Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief steekt Middelburger in gezicht

Toegevoegd: 09-03-2009, 22.29 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een winkeldief heeft maandagmiddag een 33-jarige Middelburger in het gezicht gestoken.


De Middelburger zag rond 15.00 uur toen hij aan het werk was in een winkel aan de Lange Geere enkele personen lopen die vermoedelijk eerder op de dag goederen hadden gestolen uit de winkel.

De 33-jarige man en een vrouwelijke collega van hem gingen er daarop op de fiets achteraan. Toen de winkelmedewerker één van de verdachten op het Bolwerk aansprak, en de weggenomen goederen in zijn tas zag zitten probeerde hij de (onbekende) verdachte staande te houden. Deze ging er echter vandoor. De 33-jarige zette wederom de achtervolging in.

Op het Domburgs Schuitvlot probeerde de winkelmedewerker de verdachte tegen te houden waarop hij in zijn gezicht werd gestoken. De 33-jarige man is in het ziekenhuis behandeld aan een verwonding in zijn gezicht. Hij moest worden gehecht.

De dieven konden niet worden aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega (11-3-2009 om 20:19)
Helaas gebeurd dit steeds vaker dat er gestolen wordt en koelbloedig vandoor wordt gegaan, vanuit het hoofdkantoor wordt toch min of meer van je verwacht dat je je 100% inzet voor je winkel vandaar dat deze collega's zich geroepen voelde om deze lui te pakken. Helaas met een zeer slechte afloop.
Mozes (10-3-2009 om 22:20)
Waarom er nog achter aan gaan als je die dief iets doet klaagt ie je aan en de verzekering vergoed het toch als er iets gestolen wordt ik snap best dat je de spullen terug wil maar dit soort figuren moet de politie aanpakken en aangezien je ze toch al weinig ziet zullen ze er niet zo achteraan gaan
Collega (10-3-2009 om 19:36)
De politie was ondertussen 5x gebeld en kwamen eraan..zeiden ze.....helaas kwamen ze te laat. Er was constante verbinding via de mobiele telefoon...triest dat het bijna naast het bureau is gebeurd. De jeugdige daders stonden goed op camera uit de winkel en zijn gelukkig ook gepakt.
Jan (10-3-2009 om 10:21)
Als de medewerkers hun mobieltje hadden gebruikt bij de achtervolging, dan waren de dieven vast en zeker door de politie gevat.. Je kan bij achtervolging beter de politie waarschuwen dan lijfelijk contact zoeken met de dader(s), je weet nooit of ze een mes of iets dergelijks bij zich hebben.
J.. (10-3-2009 om 08:39)
Tegenwoordig gebeurt het ook al in middelburg, Het had veeeeel erger kunnen aflopen met deze man. Waar gaat het toch heen in de maatschappij?
Jaap (10-3-2009 om 08:39)
Waarom niet een signalement verspreiden?
Cookie-instellingen beheren