Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonden bij ongeluk in Ritthem

Toegevoegd: 10-03-2009, 08.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een ongeluk op de Europaweg Noord in Ritthem zijn dinsdagmorgen twee personen zwaargewond geraakt.
 
Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 06.50 uur op de kruising met de Denemarkenweg een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing. De inzittende van het busje was snel uit de auto, een inzittende van de personenauto werd lange tijd gestabiliseerd en met hulp van de brandweer bevrijd.
 
De slachtoffers zijn beiden met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter verleende assistentie. Door het ongeluk was de weg lange tijd gestremd. Het verkeer werd ter plekke omgeleid.


De beide voertuigen liepen flinke schade op. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de oorzaak van de botsing.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jef-thijs (10-3-2009 om 12:36)
Wat een ongeluk zeg, die opel, lijkt op die foto ineens een smart, zover door de kreukelzone. hoop dat hij na alles gezond blijft / wordt
Cookie-instellingen beheren