Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Gewonde bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 10-03-2009, 13.46 uur
Door: Tim Koster
VLISSINGEN - Een 45 jarige vrouw uit Vlissingen heeft dinsdagmorgen rond 08:40 uur een gebroken been opgelopen bij een ongeval aan de President Rooseveltlaan.


De vrouw stak op haar fiets de Rooseveltlaan over en kreeg daarbij geen voorrang van een 28-jarige automobilist uit dezelfde woonplaats.

De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (11-3-2009 om 17:45)
Fieters denken altijd dat ze maar alles kunnen flikken omdat ze toch wel beschermd worden door de wet. de Rooseveltlaan is idd een voorrangsweg dus de vrouw had GEEN voorrang. De automobilist is nu dubbel de sjaak want naast honderden euro's schade a/d auto krijgt hij ook nog onterecht de schuld.
Ano (11-3-2009 om 10:52)
@souburger! als ze over het zebrapad fiets is ze nog fouter! zebrapad is n.l een ander woord voor VOETgangers oversteekpad!
Scholiere (10-3-2009 om 20:31)
Het was inderdaad bij de kruising met de Bonedijkestraat. Wij kwamen aan gefietst toen het net gebeurd was, maar hebben vervolgens netjes gewacht tot we over konden steken, want je hebt daar toch echt haaien tanden en dus echt geen voorrang als fietser zijnde hoor?!
MOES (10-3-2009 om 19:30)
Het zou toch ook zo kunnen zijn dat de auto afsloeg. Dus vanaf de Bloemenlaan de President Rooseveltlaan op wou rijden, en de fietser recht door reed.
Souburger (10-3-2009 om 17:51)
Ook al rij je op een voorrangs weg ,als die vrouw bij een zebrapad oversteek hoor je toch echt te stoppen hoor ook al rij je met jou auto op die voorrangsweg ,stak ze niet over bij een zebrapad,ja dan beter kijken of je echt wel over kan steken .
Klaas (10-3-2009 om 16:47)
Voor beide hierboven Het gebeurde bij de Bonedijkestraat. En als een fietser oversteekt en aangereden door een auto dan is nog steedts de automobilist in de fout. Ja dat is Nederland.
Cookie-instellingen beheren