Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Truck vast op Langeweg Westdorpe

Toegevoegd: 10-03-2009, 20.36 uur
Truck vast op Langeweg Westdorpe
Door: Roland de Jong
WESTDORPE - Op de Langeweg bij Westdorpe is dinsdag halverwege de middag een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm.


De truck van Steel Trans probeerde rond 14.00 uur te keren op de weg en reed hierbij in de berm. Deze bleek te zacht en de vrachtwagen zat vervolgens vast. Een vrachtwagen van een andere firma kon de truck weer op de verharde parallelweg trekken.

Het verkeer werd enige tijd omgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vrachtwagenchauffeur (11-3-2009 om 17:35)
Hou tog op met die doeloze discussie's dit is gewoon pech hebben dit kan elke beroepschauffeur overkomen dit is gewoon pech en loop dan niet te zeuren van snap niet dat je dit voor mekaar krijgt ooit al is met ee trekker oplegger gereden waarschijnlijk niet oordeel dan ook niet.
Mario (11-3-2009 om 17:07)
Draaien op zo'n weg doen alleen dummies. Profs rijden een stukje door en draaien bij een parking, rotonde of iets dergelijks. In ieder geval zonder gevaar voor het overige verkeer. Niet lang geleden flikte een Belgische chauffeur dit in de mist met een dodelijk ongeval tot gevolg....
Bax (11-3-2009 om 15:35)
Snap dat niet, zijn toch beroepschaffeurs!! zelfs ik met een gewoon rijbewijs snap dat je niet in de berm moet rijden zeker met zo'n grote combinatie niet! We zullen er maar van uitgaan dat het een beginnend bestuurder was anders helemaal dom
Jessica (11-3-2009 om 15:05)
Kijk dat zijn nou is normale reacties iedereen met zo'n reactie van dat het stom is vind ik echt nergens op slaan altijd makkelijk praten zo langs de zijlijn..
Liesbeth (11-3-2009 om 13:22)
Wat een reacties allemaal zeg ! Ik heb bewondering voor mensen die met zo'n combinatie rijden en TomTom , verplicht of neit !! geeft de korste route aan , dus ook dwars door een dorp met smalle wegen en overal langs de weg geparkeerde auto's .Zie daar maar eens door te komen met je vrachtauto .
Bert (11-3-2009 om 13:08)
Wat een trieste reacties van mensen die alleen maar aan eigen belang denken.. hoe kan die chauffeur weten dat er verderop een rotonde is.. kruip zelf maar eens agter het stuur en rij naar tjechie.. dan kom ik jullie afzeiken als je verkeerd rijdt.. zielig
Cookie-instellingen beheren